foto

Igor Chmela

  • nar. 2.1.1971 (49 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Vystudoval DAMU v Praze, poté byl členem souboru v Národním divadle, posléze divadla Dejvického. Od roku 2002 je v angažmá pražského Divadla Na zábradlí. Na poli filmu debutoval v komedii režisérské dvojice Pavla Göbla a Romana Švejdy Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí (2005). Dále si zahrál v psychologickém dramatu Roberta Sedláčka Pravidla lži (2006), v komedii Davida Ondříčka Grandhotel (2006), v tragikomedii Alice Nellis Tajnosti (2007) a ve filmu Petra Zelenky Bratři Karamazovi (2008). Je znám též z televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Zdroj: BontonFilm

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fagus
2019 Přes prsty
2018 Hapless Hans
Honza má pech
2017 Kozy léčí (TV film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Ostravak Ostravski
2015 Cesta do Říma
2013 Přijde letos Ježíšek?
2012 Definice lásky (TV film)
Čtyři slunce
2011 Perfect Days
Rodina je základ státu
Vendeta
2010 Největší z Čechů
Román pro muže
2009 3 sezóny v pekle
Muži v říji
2008 Děti noci
El Paso
Karamazovi
Na rozchodnou (TV film)
Rudý baron
2007 Tajnosti
2006 Grandhotel
Hezké chvilky bez záruky
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
Pravidla lži
1998 Za zdí (TV film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)

TV seriály

2020 Po hlavě (TV seriál)
Babysitting (E10)
Životní láska (E09)
Zkusit se má všechno (E08)
další epizody (10)
Modrý kód (TV seriál)
Láska prochází žlučníkem (S04E42)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Změna plánu (S03E51)
Mám zůstat, anebo mám jít? (S03E49)
Loučení (S03E48)
další epizody (10)
Policie Modrava (TV seriál)
Smrtelná chyba (S03E04)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Dobrý skutek (S03E32)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Rána pod pás (S03E30)
další epizody (64)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Kolotoč (S02E31)
další epizody (51)
Nádraží (TV seriál)
Noční život (E06)
Měsíc bezpečnosti (E05)
Návštěva prezidenta (E04)
další epizody (6)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Dvojboj (E06)
Závadová mládež (E05)
Mrtvý lidi (E03)
další epizody (4)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
V síti (S02E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (9)
2009 Expozitura (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
Přijeď rychle (S03E56)
Zvládneme i horší věci! (S03E55)
další epizody (4)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozinka (S03E32)
Slyšíš mě? (S03E22)
Kdo nařídí budík? (S03E18)
další epizody (40)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Noční tramvaj (S04E02)
2006 Letiště (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zítra bude peklo (S02E33)
Sedmé nebe (S02E27)
Instantní sex (S02E24)
další epizody (38)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2013 Čtyři v tom (TV seriál) - vyp.
Mámy (S01E06) - vyp.
Isabelle Capri (S01E05) - vyp.
Tátové (S01E04) - vyp.
další epizody (6)
2011 Film o filmu Rodina je základ státu (TV film)
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže

Hudební videoklipy

2012 Los Rotopedos: Moscau (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2014 SM Kabaret: Krimikabaret (divadelní záznam)
2008 Zázrak v černém domě (divadelní záznam)
2003 Terasa (divadelní záznam)
2002 Oblomov (divadelní záznam)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1995 Rok na vsi (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Parta z penzionu (TV pořad)
Skobičiny (TV pořad)
2015 La Parta (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
TýTý 2012 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2008 Máte slovo (TV pořad)
2007 Český lev 2006 (TV pořad) - mod.
2006 Před půlnocí (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(127)