Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Problém Krausova pořadu je v jeho neskutečnym egu, který navíc v čase rostlo a dál roste. Problém Dědkovejch Sedmi pádů je zase v tom, že Dědek není ani moc vtipnej (což už Kraus dlouhý roky taky ne, ale aspoň bejval v dobách Uvolněte se) a ani moc pohotovej při kladení zajímavých dotazů a schopnosti reagovat na odpovědi hostů/na situace. V podstatě tam kde je (lépe řečeno býval, kdysi dávno) dobrej Kraus (uměl situační humor, dobře se ptal, byl vtipnej), tam hodně pokulhává Dědek. A tam kde je dobrej Dědek (dát prostor hostovi, nechat ho mluvit, nedělat to o sobě), tam to zas nejde egoistickýmu Krausovi. Stále čekám na někoho, kdo tyhle dvě věci bude umět skloubit. Krausův pořad je už skoro deset let nesledovatelnej a Šíp mě nikdy moc neoslovil, takže Dědkovejch 7 pádů je za mě dneska taková asi nejlepší late night show u nás. Furt mi to ale často přijde strašně křečovitý, z důvodů uvedených výše. Koukám jen když přijde zajímavej host. Naproti tomu Krause bych si dnes už pustil asi jen kdyby mu tam přišel vzkříšenej Ježíš Kristus. A i s nim by to Kraus udělal beztak zase celý o sobě a nic bychom se o Ježíšovi nedozvěděli. ()

Reklama

godycz 

všechny recenze uživatele

dedku, od te doby co jsi na tv, to nejak nedavas :( nevim zda to je tim, ze si hosty uz nevybiras sam, ale vsimni si: ty nevis na co se jich ptat! placas se v tom, je to nevtipne, nezajimave. posledni dobou je taky neposlouchas a ptas se treba 3x na to same. viz POMO ti odpovedel a ty ses vzapeti na to zeptal :( prijde mi ze drive, sis zval kamarady a lidi co jsi znal dlouho a poradne, bylo to takove odlehcene, kamaradske. ted ne. ()

Dr.Gogo odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná kopie Talk show s Krausem, Ozvučení pořadu je jak někde z hajzlů v jeskyni a ten rádobyvtipnej moderátor, tak tomu mám sto chutí zaseknout sekeru do tý jeho mastný pěšinky! Nejvíc na něm ale miluju ten moment, jak vždycky honem rychle zamrmlá nějakou tu kratičkou rádoby vtipnou hlášku aby to stihl než ho přehluší smích publika, který ale nikdy nepříjde. ()

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

Mam hrozně rád pořady s rozhovorama, co jsou zároveň vtipný.. - Talk show. U nás bohužel neni moc z čeho vybírat. Show jana Krause - Krause mam rád jako herce i jako člověka, ale vadí mi, že si zve občas exoty, jenom proto, že jsou to exoti. Kolikrát se člověk z rozhovoru nedozví vůbec nic. Do toho všeho debilní písničky jeho syna. Pak je tu Všechnopárty - asi to nejlepší co nám česká talk show nabízí. Karel Šíp to občas přehání s děláním blba ze sebe sama, ale pořád si pořad drží nějakou úroveň. No pak tu máme 7 pádů Honzy Dědka. Na tomhle pořadu mi vadí šíleně jedna věc - Honza Dědek. Neumí dělat talk show, ptá se na píčoviny a vyloženě je vidět, že je rád, když mluví host a nemusí vymejšlet na co se ptát. Pokud Host nemluví sám od sebe, je v prdeli a rozhovor je o ničem. Škoda. Tolik asi komentář k našim "Talk show". ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)

Reklama

Reklama