Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (95)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Dědek má sice občas taky své dny, ale celkový koncept je stále mnohem zábavnější než Kraus, ze kterého se stal protivnej sráč, co hosty pouze tlačí k rádobyvtipným odpovědím, skáče jim do řeči a člověk se od hostů vlastně nic nedozví. Dědek je uvolněně rozmluví a pak už se ani nemusí tolik ptát. Se spousty z nich ta půlhodina na osobu uteče velmi rychle. Zábavné, civilní, prostě fajn. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najviac neformálna talk-show v ČR. Pokec u piva bez piva v štýle ty vole čo celý deň robíš, kde to robíš, čo chystáš a nerobil si náhodou v minulosti to a hento? Uvoľnená atmosféra, ktorá keď sa spojí s dobrou kombináciou hostí, tak sa Vám dostane nadpriemernej zábavy. Môj obľúbený diel je kombinácia Taclík-Záruba-Banášová. Následne ho vystrnadili návštevy Langmajera a Kozuba. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha průměrných Talk-show, ovšem trochu o něčem jiným, než o samotným šarmu a one man show hlavního protagonisty Honzy Dědka. Ano, o něm to není vůbec! Je to o hostech! A to né, že se člověk chláme jako prase při jiných Talk-show, ale spíš o tom, že se něco od pozvaných účinkujících dozví. A v tom to je právě trochu jiný a zajímavý. 55% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Komentuju pouze jediný díl, který jsem viděla a to ze dne 20.4.2021 s hosty Davidem Matáskem, A.Langerovou, POMem a P.Pagáčovou. A naprosto upřímně musím říct, že jsem se dívala pouze a jedině kvůli POMOvi, protože jsem chtěla vidět a slyšet zakladetele tohoto webu. No, tak jsem ho viděla a podruhé už se dívat nebudu. Prostě mě to nijak nezaujalo a Honzu Dědka mám daleko radši na streamu v jeho HITStory. Za mě 65% ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)

Reklama

Reklama