Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

krasohled 

všechny recenze uživatele

Taky bych si mohla pomachrovat a sprdnout tady sci-fi, akčňáky,  Dunu, Startrek, Avatara nebo  jiné pro mně zbytečné seriály,  které  mně nebaví a nezajímají, a nechci je vidět, jednu hvězdu nebo "odpad!"  a přídat pár intelektuálních keců... a vy kluci běžte ven nebo do posilovny a nechte své babičky nebo jiné osoby ať se dívají na filmy které se líbí jim. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Na poměry našeho středoevropského regionu jsem byl mile překvapen. Žádné hnusné, amorální chování, žádné podvádění, jen fajn příběh o dvou lidech a jejich rodinách které se na konci spojí v jednu. I přes zapojení netradičních afrických lokací se jedná o jednoduchý příběh, který příjemně ubíhá, má sympatické herce a malebné, převážně slovenské lokace. Romantika, na kterou nebudu mít problém se v budoucnu znova s radostí podívat. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vkusný a bylo by to ještě vkusnější, kdyby to nemělo tak vražednou stopáž. S každou další vteřinou rostlo riziko, že někdo zavalí nějakou totální chujovinu, která to kompletně položí na lopatky. Tu jsem nezaregistroval, takže mi to nejvíc kazily Maštalírovy vlasy. Dřevorubec, kterej střídá přelivy častěji než ponožky, ve mně moc sympatií nevzbuznuje. Jinak to ale Braňo Mišík zvládnul se ctí- ten chlapec má dar. Jeho seriál Hnízdo jsem doslova zhltnul, jak se mi to líbilo. Tohle takovou sílu zdaleka nemělo, ale v rámci žánru “banality a hovadiny” furt hodně dobrý. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

No koukat sena to dá, herci celkem slušně hrají (až na totálně topornou Krobotovu, vyřezanou ze dřeva a v záblescích přehrávající jako blázen, asi jí to nebavilo), zbytek se dá, celkem sympatický Maštalíř. Taková pondělní slovenská inscenace v TV. Škoda dosti polopatického product placementu, to by režísér měl komponovat trochu lépe, tahá to dost za oči (ale zase lepší než Kameňáci). Docela dobrý. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Příjemná a vcelku podařená snaha o tuzemský good-feeling movie, která místy připomínala i zlaté časy dobrosrdečných komedií Marie Poledňákové. Hodnocení sráží zejména prakticky zcela nevyužitý komediální potenciál vedlejších rolí (Sokol, Tabáček, Stárková) a na plátno nepříliš kvalitní kamera. Celkově jsem ale z kina odcházel fakt mile naladěný, obzvlášť s vděkem za vřelou srdečnost a laskavost, které z filmu sršely a přitom nebyly nějak viditelně šroubované. Braňo Mišík natočil opravdu hezký lidský film, který zas jednou připomněl a zužitkoval i česko-slovenské přátelství. Maštalír a Kostková byli skvělí. (Kinostar Eperia, Prešov, předpremiéra 2. 8. 2023) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama