foto

Juraj Šoko Tabaček

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuky Luky Film
2002 Povesti a balady: Ako čert v Tatrách zamrzol (TV film)

TV seriály

2020 Horná Dolná (TV seriál)
Služobka (S11E01)
2019 Delukse (TV seriál)
Nadežda (E07)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Asistentka (S08E07)
Kakaovník (S08E06)
Milionárka (S08E05)
další epizody (7)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Ludsky & Ludsky (E07)
Hoď svišťom (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2019 S úsmevom po Slovensku (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 U vás doma (TV pořad) - mod.
2019 Deň nádejí (TV pořad) - mod.
S pravdou von (TV pořad) - mod.
2018 2 na 1 (TV pořad)
OTO 18. ročník (TV pořad)
Päťka (TV pořad)
2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Hviezdna párty (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Od veci (TV pořad)
Predĺženie (TV pořad)
2014 Trpaslíci (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2010 Silné reči (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Haló (TV pořad)