Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Velmi vhodně zvolený originální námět, který udělal své. Na dojmu přidali i filmoví rivalové Mel Gibson a Helen Hunt (mimochodem jí to v tomto filmu neobyčejně sluší), kteří se postupně sbližují. Nicméně z toho vznikla působivá romantická komedie na úrovni, plná vtipu, šarmu a doplněná o temperamentní hudbu. Divák se u toho prostě výborně pobaví - a o to přeci v komedii jde, ne? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ach Bože. Podívala jsem se na jeho penis. Snad si toho nevšiml." Ale všiml, protože myslíš moc nahlas. Já bych se tedy zbláznil, kdybych slyšet všechny ženský myšlenky kolem sebe a rozhodně bych z toho nedokázal vyvodit žádný pozitivum. To Nick se v tom naučil chodit, což mě hodně bavilo a vzbudilo i závist, protože já bych při sexu rozhodně nedokázal zpracovat potřeby partnerky. Jsem rád, když občas zpracuju ty svoje. A už vůbec bych nechtěl vědět, co si o mě ženy myslí. Nakonec jsem rád, že se v tom šílenství depilovaný Nick nepokusil oběsit na svým penisu a místo toho mi přinesl spoustu zábavy. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako je už nepríjemným zvykom pri komerčných komédiách, musím povedať, že zo sľubného námetu sa dalo vytrieskať omnoho viac. Mohlo to byť viac vtipné, viac trefné, viac vulgárne a menej romantické. Proste priemer, ktorý sa snaží zapáčiť každému aspoň trochu, aby na to išli do kina všetci a príliš po ňom nebrblali. Natočil by som drsnejšiu dvojku, kde chlap bude skutočne vedieť, o čom ženy rozmýšlajú a nebude mu z toho dvakrát dobre. 12 rokov po jednotke je už iná doba a publikum, ktoré by to ustálo. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tento milý film jsem zhlédl několikrát a vždy jsem se pobavil. Hlavní myšlenka mi přijde velice originální a vtipná, stejně jako samotný příběh. K tomu si připočtu příjemnou hudbu (Frank Sinatra a spol.), herecké obsazení (myslím si, že spojení Gibson + Huntová působí sehraně) a jemný humor, vychází mi z toho 5*. Pro mě osobně 1 z nejlepších romantických komedií, vřele doporučuju. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)
  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama