Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Fr 

všechny recenze uživatele

Bylo mi 27 let, když jsem poprvé zemřel. Dneska v noci umřu. Je to můj osud. Velmi zajímavý filmový počin. Toto téma mám rád. Zvlášť, když na vás z každého milimetru psychiatrické léčebny dýchá depresivní nálada. Tomu odpovídá i hudba a především hlavní hrdina. Vzpomínky. Desiluze? Vše bylo dobře rozehráno, nastartováno. Ale v závěru tomu došel dech. A to je velká škoda. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Snímek, od kterého jsem nečekla žádné zázraky a o to víc jsem byl překvapen. Slušný thriller s poměrně originálně zpracovaným tématem. Výkony Keiry Knightley a Adriena Brodyho byli výborné, především Adrien se mi velmi líbil. Johna Mayburyho moc neznám, ale myslím, že tohle je asi jeho dosavadní vrchol. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Svěrací kazajka má zajímavý nápad, láká na jména dobrých herců a tak trochu slibuje zážitek z té "vyšší filmové ligy". Já jí dávám tři lehounce nadprůměrné databázové hvězdy, a to hlavně za herecké výkony. Brody se pro podobné role snad narodil, Keira Knightley i Kris Kristofferson jsou také velmi přesvědčiví, ovšem všechny (z mého pohledu) zastínil Daniel Craig. Na relativně malém prostoru předvedl to, čemu se říká dokonalá proměna, je (nejen díky černým vlasům) takřka k nepoznání a roli si viditelně užívá. Co se týče příběhu, tady už mě Kazajka zklamala. Chyběly v něm jakékoliv zvraty, které by ho udělaly zajímavějším, až na pár scén nebyl takřka ani dramatický a ničím nepřekvapoval. Škoda, škoda, vypadalo to slibněji. Takhle se vlastně v polovině filmu od hlavního hrdiny dozvíte, jak to celé dopadne... A pak už jen čekáte, abyste se dozvěděli, že měl pravdu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco na způsob dvanácti opic, scie kvalit filmu s B. Willisem to nedosahuje, ale mě se to velice líbilo. Adrien Brody se překonává a předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů, snad jen v pianistovi byl lepší a Keira Knightley sice nemá tolik prostoru, ale taky neni špatná. Příběh je bez větších chyb a nudné scény jsou skoro vymíceny a pointa celého filmu je výborná. lepší 4* ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Film je rozdělen na dvě poměrně odlišné části (nechci do mrazáku - chci do mrazáku). V první části po seznámení se základní dějovou linií zjišťujeme, jak příběh funguje. Naštěstí nám režisér dává dostatek času, abychom jeho finty vzali za své. A když už tedy společně s hrdinou víme, co se děje, tak se pokusme aspoň ždibíček světa změnit k lepšímu. Bylo to příjemné pokoukání okořeněné schizofrenickým Bondem. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Anne Lambton mala pôvodne hrať postavu sestry Hardingovej (Mackenzie Phillips). Počas natáčania však dostala pankreatitídu a nebola schopná pokračovať v natáčaní. (misterz)
  • Záběry s vyšilujícím Adrienem Brodym (Jack Starks) uzavřeném v boxu byly skutečné. Herec požádal režiséra Johna Mayburyho, zda by ho tam nechal zavřeného, i když se zrovna nenatáčí, aby tak mohl procítit zoufalství své postavy. (hot_spot)

Reklama

Reklama