Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Z herců jsem znal pouze Kutchera a trošku Peet (z Můj soused zabiják), kterého nemám rád. => nečekal jsem vůbec nic, ale nakonec to bylo příjemné překvapení. Kutcher zde do té role prostě seděl a Amanda Peet tu taky zahrála kvalitně a navíc sama o sobě dokázala rozzářit několik scén. Scénář, kdy v průběhu 6 let potkáte v Americe hned několikrt ttutéž osobu/vyvolenou/vyvoleného mezi tím se spolu párkrát vyspíte, aby nastal happy end a začaly jste spolu chodit, mi moc neseděl, ale zase to zpracování nebylo špatné... Kdyby měl film kratší stopáž a odpadlo pár scén, tak bych dal 4z5, ale skoro 2 hodiny jsou na tento film příliš. => 3z5 ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, zas ten samej konec, hned mi bylo jasný o co jde a jak to dopadne, i když se to na první pohled tvářilo jinak. Zase jeden z tuctových konců, který sme viděli už 100x, bohužel v životě to většinou chodí jinak...Kdyby to bylo na mě, udělám to uplně jinak a z diváků vytáhnu maximum emocí a všeho co v nich je, protože potenciál na to byl, jenže bohužel, takhle je to lepší nadprůměr .. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romanťárna na nedělní večer. Z Eštna Kačera sice nikdy herec nebude, ale zrovna tady mi jeho omezenej projev nevadil, Amandu Pýtovou mám zafixovanou jako potrefenou pindu s úchylkou v mordování lidí z Mýho souseda zabijáka, ale tady byla milá a chvílema k zulíbání (hlavně v tý růžový mikině..mám rád holky v mikinách..a s kapucí). Asi na mě jde jaro.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scénář je jen nepříliš nápaditou variací na Když Harry potkal Sally a pokud film alespoň částečně funguje, je to zásluha režiséra a všech (=obou) herců. Vedlejší postavy jsou tady totiž tak asi dvě, zbytek spadá do kategorie figurek na jedno použití. Některé scény jsou povedené, ale těch titulků „o X roků později“ bylo příliš a film se měl vejít tak do 90 minut. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

989. hodnocený film: Amanda Peet je sice velice pohledná herečka, ale její talent je pro mě jaksi zatím skryt. Nejvíce asi zazářila ve filmu Igby, kde ztvárnila holku do postele pro Alistera McCulkina. Určitě by si konečně zasloužila nějakou důstojnější roli, než jen dělat hezkou tvářičku pro film. Ashton Kutcher, jinak oblíbenec mojí milovaný Péti, v tomhle filmu předvedl svůj herecký standart. Na malinu to nebylo a to je i dobře, protože pořád se chystám na jeho největší majstrštyk (Osudový dotek), ale není moc času. Tohle ale jinak byla milá romantiská komedie, která je průměrná ve všech směrech. 3* jsou tedy odpovědí na hodnocení tohoto snímku, který se mi docela líbil a mohu jej tedy dále doporučit jako fajn zpestření víkendového večera. 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama