Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Při hledání originálního filmu od Chabrola jsem narazil i na tento americkej remake a jelikož je poměrně pozitivně hodnocen, tak jsem ho zkouknul taky. Srovnávat oba filmy je zbytečný, protože tento remake nesahá originálu ani po kotníky. Tam, kde si Chabrol vystačil s pár náznakama a určitym tajemnem, se v remaku všechno polopatisticky vysvětluje. Atmosféra veškerá žádná a hlavně místo Michela Bouqueta, kterýmu stačil jeden pohled a běhal z toho mráz po zádech, je tady hysterka Richard Gere. Ještě klika, že tu jeho manželku nehrála Julia Roberts. Pokud originál neznáte, můžete si k mýmu hodnocení 1 hvězdu přidat. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Unfaithful má asi skrývat nějaké vyšší poselství ohledně mezilidských vztahů. Opravdu mi uniká a koncepce filmu mě míjí. Bezradnost manželské dvojice v závěru je pro celý počin symptomatická. Má to být moralita? Děkuju, nechci. Jakékoliv usilování totiž vyžaduje adekvátní prostředky a adekvátní řešení (na plátně i v životě...). ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film můžu koukat pořád dokola a baví mě pořád stejně. Je to zvláštní kombinace, která se přelívá od žánru k žánru. Každá žena by si tenhle film měla pustit před tím, než se vdá.. No a muži ať si raději pustí "Osudová přitažlivost" s Michaelem Douglasem v hlavní roli - to je kvalitní anti-milenkový film! :D ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Bylo evidentně jasné, o čem film bude, jak to vyplývá ze samotného názvu. Naprosto skvěle a přesvědčivě se v hlavní hrdince bije její id se superegem. Nechce ublížit své rodině, přesto ubližuje sama sobě. Jenže touha se nedá ovládnout, je to něco iracionálního, mezi nebem a zemí. Měla jsem pocit, že setkání s francouzským milencem je osudové, že se prostě museli potkat. Její sexuální vášeň sešněrovaná konvencemi nakonec spustila svou živočišnou uzdu. Freude, Freude, však na tě dojde. Richard Gere mě zklamal, nabarvenými vlasy dodal svému výkonu korunu, působil příliš staře a usedle oproti manželce. Možná proto, že musel makat a ona jako správná středostavovská žena v domácnosti trávila svůj volný čas tak, jak trávila. Zakončení filmu bylo plytké, jakoby autor chtěl děj za každou cenu nějak ukončit, ale nevěděl jak. Vraždu bych určitě nečekala. A těžítkem už vůbec ne. ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

Velicé slabé hodnotenia má film Neverná. už som ho jeden krát dávno videl a včera som ho v TV znova pozeral. Výborný film no mnohým sa nepáči pretože nemá nejákú extra zápletku ale to vôbec nevadí pretože ju nahrádzajú skvelé herecké výkony. A hlavne sa mi páči že je to zo života a žiadne romantická sračka a na konci skvelý zvrat. No nebudem prezrádza´t viec doporučujem pozrie´t. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama