Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

InJo 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně dobré jako předešlý díl, možná i lepší. Adkins, Zaror, Crowder a další předvadějí fascinující bojové a akrobatické kousky v příběhu, který kombinuje dvě asi nejvíce provařená klišé béčkových akčních filmů - mezinárodní vyřazovací turnaj (Florentine měl točit TEKKENA, to by bylo maso!) a klasickou vězeňskou báchorku o odepsaném samotářském muklovi, který prostě "musí vyhrát" (a skamarádit se s ukecaným černochem). Trochu mi vadí, že scénář není ještě stručnější a věcnější, jelikož - co si budeme namlouvat - vata mezi souboji stejně nikoho skoro vůbec nezajímá (tedy aspoň mě ne). Ovšem když už na ty zápasy dojde, těžko se odtrhávají oči od obrazovky. Náramně přehledné a dravé nasnímání (snad jen o něco méně zpomalovaček by neškodilo), namakaní a velice schopní fighteři a oku extrémně lahodící choreografie (Crowderovu capoeiru je radost sledovat). Až se Florentine, Adkins (který je cool i jako v podstatě kladný hrdina) a spol. budou schopni oprostit od těhle zoufale neoriginálních a hloupoučkých zápletek, předvedou světu ty nejparádnější bojové akční filmy, jaké lze v dnešní době natočit! __ Druhé zhlédnutí: Nejlepší arénový akční film, jaký jsem kdy viděl - ultra béčkový příběh vlastně vůbec nevadí a bitky jsou prostě parádní! 80 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Milovníci zápasů připravte se, protože UŽ JE TO TU ZAS!!!!..... Kopačka, kopačka, efektní otočka (kam se sere Ch. Norris), rána pěstí, zlomení vazu – VÍTĚZ! Volat doktora? Proč? Milovníci ultimátních soubojů jistě vědí, která bije. A kdo bije. S vězni se zachází tak, jak si zaslouží. Vypracovaný těla, že by Miss aerobik zvlhla ...závistí (nebo zbledla?) a neférové jednání ze strany domácích. Příběhem se netrapme, tady jde o krvavou podlahu v ringu. Jde o to, co od filmu očekáváte. POKUD BOJ, MÁTE TU FILM ZA *****!!! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se zůčastnit bojového turnaje vězňů. 2.) Už mě nebaví mačkat joystick při Mortal Combat. 3.) Nevím, jestli je má postava vhodná pro práci v kamenolomu. 4.) Zajímá mě, kdy se mi může hodit špinavá hadra na podlahu. 5.) Musím vidět jedno z největších ,,z mrtvých vstání“ při finálovém zápase! PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Díkes Isaac za rovnaký pocit ako keď som ako 13-ročný videl prvý krát Bloodsport. Nostalgická slza zmiešaná s marným čakaním na ultimátne arénové Bé (ktoré sem tam plátala ázijská produkcia), len umocňovala zimomriavky pri každom chroupnutí v Bojkovom kolene. Proste so mnou mávala schéma, choreografia, Bojka, Dolor, všetko. A Marko Zaror (pre mňa nový objav, akým bol svojho času Adkins) si kolumbijského sick-fuck magora dokonale vychutnal a ak bude štvorka tak mám tajný tip. Inač roztočiť také dlhé pahýly, to musí byť energia! A meno Larnell Stovall si zapisujem. 85% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Zatímco Seagal nebo Van Damme jsou dnes rádi, že ráno vstanou z postele a že si na ně východoevropská produkce vzpomene, přicházejí další, kteří se snaží zalepit díru na trhu. Některé chvaty v podání Scotta Adkinse naštěstí působí tak grandiózně, že odpustíme tu vatu okolo a budeme si vychutnávat fotogenické zpomalovačky a souboje, které jsou nesmírně choreograficky lákavé, dlouhé a přehledné. Žádné nervózní cukání kamerou a bleskurychlý střih. Florentine má ve své filmografii velké výkyvy, tohle ale ustál se ctí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)

Reklama

Reklama