Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

Reklama

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)
  • Natáčanie začínalo už o pol šiestej ráno a z 10 hodinového natočeného materiálu sa niekedy prestrihalo len na 5-7 minút. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama