foto

Cariba Heine

  • nar. 1.10.1988 (28 let)
    Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herectví se věnuje už od tří let. V roce 1991 se přestěhovala do Austrálie a jakmile jí její agent oznámil, že ji vybrali do seriálu H20: STAČÍ PŘIDAT VODU, byla štěstím bez sebe a to hlavně když se dozvěděla, že získala roli Rikki. Kvůli této roli si také najala trenéra na plavání, sice se nadřela, ale její snaha měla skvělé výsledky. Mezi její koníčky patří i hraní v divadle a tanec.

KangKun

Herecká filmografie

Filmy

2012 Quietus
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
Žraločí invaze
2011 Blood Brothers (TV film)
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)

TV seriály

2013 Adopted (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
The Future Machine (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace