foto

Cariba Heine

  • nar. 1.10.1988 (32 let)
    Jihoafrická republika

Biografie

Herectví se věnuje už od tří let. V roce 1991 se přestěhovala do Austrálie a jakmile jí její agent oznámil, že ji vybrali do seriálu H20: STAČÍ PŘIDAT VODU, byla štěstím bez sebe a to hlavně když se dozvěděla, že získala roli Rikki. Kvůli této roli si také najala trenéra na plavání, sice se nadřela, ale její snaha měla skvělé výsledky. Mezi její koníčky patří i hraní v divadle a tanec.

KangKun

Herecká filmografie

Filmy

2012 Quietus
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
Žraločí invaze
2011 Blood Brothers (TV film)
2010 At the Tattooist
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)

TV seriály

2021 Everyone Is Doing Great (TV seriál)
Doing Great (E08)
Workin' On Workin' (E07)
Edible Engagement (E05)
další epizody (6)
2020 The Secrets She Keeps (TV seriál)
2013 Adopted (TV seriál)
Mořské panny z ostrova Mako (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
The Future Machine (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)