foto

Cariba Heine

  • nar. 1.10.1988 (29 let)
    Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herectví se věnuje už od tří let. V roce 1991 se přestěhovala do Austrálie a jakmile jí její agent oznámil, že ji vybrali do seriálu H20: STAČÍ PŘIDAT VODU, byla štěstím bez sebe a to hlavně když se dozvěděla, že získala roli Rikki. Kvůli této roli si také najala trenéra na plavání, sice se nadřela, ale její snaha měla skvělé výsledky. Mezi její koníčky patří i hraní v divadle a tanec.

KangKun

Herecká filmografie

Filmy

2012 Quietus
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
Žraločí invaze
2011 Blood Brothers (TV film)
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)

TV seriály

2013 Adopted (TV seriál)
Mako Mermaids (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
The Future Machine (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace