foto

Phoebe Tonkin

  • nar. 12.7.1989 (28 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Phoebe sa narodila 7.10.1989 v Sydney, v Austrálii. Má ešte dve sestry. Odjakživa bola veľmi milé a pekné dievčatko. Už od štyroch rokov sa venuje tancu. Od pätnástich začala robiť modeling. Nie je veľmi vysoká, má iba 168 cm a preto má na umeleckých fotografiách najčastejšie vysoké podpätky. Vďaka svojej skvelej postave robí reklamy napr. aj na spodnú bielizeň. Robila tiež reklamu na šperky značky SWI (Swarovski).

Vždy túžila stať sa herečkou. Tento sen jej uskutočnila úloha Cleo Sertori v australskom seriály H2O: Just Add Water (H2O: Stačí pridať vodu). Tu si zahrala s dvomi začínajúcimi herečkami, Caribou Heine a Claire Holt, morskú pannu so zázračnými schopnosťami, ktorá rieši problémy dospievajúceho dievčaťa a popri tom musí nájsť rovnováhu medzi normálnym životom a životom morskej panny.

Phoebe v seriáli vyzerá ako nie príliš výrazné, tiché dievča. Skutočnosť je však iná. Pheebs vymetá všetky žúry, fajčí a pije ostošesť a netrápi sa ničím. Žije v nádhernom dome s úžasným bazénom a život si užíva plnými dúškami.

Denis "Gerrard8" Bertók

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomorrow, When the War Began 2
2016 Cul-De-Sac
Miliardové výkupné
2015 Mako Adventures
2014 Ever After, The
2012 Žraločí invaze
2010 Tomorrow, When the War Began
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
The Feast of All Sinners (S04E13)
Voodoo Child (S04E12)
A Spirit Here That Won't Be Broken (S04E11)
další epizody (13)
2016 The Originals (TV seriál)
The Bloody Crown (S03E22)
Give 'Em Hell Kid (S03E21)
Where Nothing Stays Buried (S03E20)
další epizody (13)
2015 The Originals (TV seriál)
Savior (S03E09)
The Other Girl in New Orleans (S03E08)
Out of the Easy (S03E07)
další epizody (22)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
The Brothers That Care Forgot (S02E08)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
další epizody (22)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
Bring It On (S04E16)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (6)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace