foto

Angus McLaren

  • nar. 3.11.1988 (32 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Naked Wanderer
2018 Hotel Mumbai
2012 Quietus
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)
2006 Court of Lonely Royals

TV seriály

2019 Bloom (TV seriál)
The Kick Inside (S01E05)
2017 600 Bottles of Wine (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2004 Silversun (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 Worst Best Friends (TV seriál)
2001 The Saddle Club (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Telethon (TV pořad)