Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu snesitelná a místy i opravdu vtipná komedie z USA, kde je minimum fekálního humoru. Navíc, když v hlavní roli je má nejoblíbenější herečka, Cami Diaz, (doufám, že tenhle film uvidí všichni ti trollové, co na její adresu prohlašovali kecy ve stylu "je to už důchodkyně" a podobná moudra) a ve vedlejších jsou dva skvělí přihrávači, ale co je lepší, každý to hraje (přihrává) jinak, no to se na film opravdu lépe kouká. Zatímco Justin je zde za debílka, Marshall, teda, Jason, má ve filmu hodně drsné a hlavně trefné komentáře. Ke konci filmu jsem uvažoval i o plném počtu, ale to si nechám do zálohy na další zhlédnutí. Do té doby nezbývá než vyjádřit obdiv k člověku, který do dnešního pruderního světa plného debilních a nudných "komedií" pustí živel ve formě Cameron "fucking" Diaz a dal jí k dispozici výborný scénář. Jak říkám, jsem spokojen, ale druhá projekce napoví víc. 80 %. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NA SOBĚ STÁLE PRACOVAT“...... /// ...to aby děti měli příklad. Někdo si proto vylepší kozičky a někdo zase experimentuje v kuchyni. (Žádnej strach, Ital s vařečkou tady nebude!) Zato tu jsou samí usměvaví, miloučcí, vstřícní, lidičky – vlastně učitelé (BRRR! taky vám ty ,,zdrobnělinky“ naháněj husí ,,kůžičku“?... Nebo snad učitelé?...) Občas mi to chování připadá trošku stupidní, ale pár vtípků je povedenejch a Cameron jako plytká osoba s posraným žebříčkem hodnot a její exhibice v neromantický roli celkem ujde. Další z Rom-Kom, kde je víc vtipu než romantiky, ale vodvázat bych se stejně doporučil u těhle holek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, za co se v USA platí 9300 doláčů (napovím, že je to gigantický a záleží na rovnováze). 2.) Jsem kluk a MILUJU Justina Timberlake. 3.) Chci větší kozy a TAHLE rada mi nepomohla. 4.) Thx za titule ,,Dejdicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadny zázrak, ale čo sa týka neslušných vecí, tak v tom to vie celkom zabodovať. Zo začiatku to pôsobilo dosť nudne a trápne (Cameron Diaz tiež nepatrila k svetlej stránke filmu), ale postupom času sa to celkom zaujímavo vyvíja až to nie je vôbec zlé. Nájdu sa aj vtipné momenty, pri ktorých sa dá celkom zasmiať, ale viac je tu tých trápnych čo je škoda. Takže je fajn, že sa môžme spoľahnúť aspoň na dobrých hercov, ktorý dej robia ešte lepším a nie je pri tom nuda. Komédia, pri ktorej sa moc nezasmejete, ale zaujme vás aspoň príbehom, či hereckým obsadením. 65% - 3* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nebýt trapného až ubohého humoru, který se v žádném, ale žádném případě neshoduje s mou křesťanskou morálkou a soudobou politikou EU, mohla to být nádherná, milá romantická komedie, jenž zahřeje ztrápené srdíčko každého posluchače bratrů Nedvědů a pohladí na duši nejednoho osamělého, plešatého, stodvacetikilového snílka, hledajícího pravou lásku. Takhle se však jedná jen o další závadný, lascivní, rasistický hnus, který musí pohoršit snad každého inteligentního, hluboce věřícího diváka. Hele, oxymoron! *** Prdelatá bezkozka s tváří kačera Donalda ve své životní roli přesvědčí jakéhokoliv skeptického metalurga s odporem k blondýnám, že je schopna úspěšně zkalkulovat pnutí ocelové tyče, aniž by vstala od katedry a vyplivla žvýkačku. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)
  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama