foto

Lucy Punch

  • nar. 30.12.1977 (40 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucy Punch se narodila 30. prosince 1977 v Londýnském Hammersmithu. V letech 1993 až 1997 vystupovala s Národním divadle pro mládež a začla studovat na jedné z nejprestižnějších univerzit světa, na Londýnské Univerzitě College.

Svůj debut před kamerou absolvovala v roce 1998. Během tohoto roku si zahrála v jedné epizodě v televizním seriálu THE NEW ADVENTURES OF ROBIN HOOD (1997-1999). A následně hrála v třinácti epizodách anglické sitcom komedie pro mládež RENFORD REJECTS a ještě v dalším sitcom sériálu DAYS LIKE THESE. Nejsou jí cizí ani role v krátkometrážních snímcích, můžeme se na ni podívat například v IT'S NOT YOU, IT'S ME (2001), GRINDHOUSE: DON'T (2007) a nebo v BIG BREAKS (2009).

V dalších letech po svém debutu se začala objevovat nejen v seriálech, ale i ve vedlejších filmových rolích. Její první filmové vystoupení bylo jako herečka postavy Holly ve filmu ZAMŘÍŽOVANÁ ZAHRADA (2000). V roce 2006 předvedla zatím svůj nejlepší životní výkon ve filmu JSTE ZRALÍ NA LÁSKU? A v témže roce za něj obdržela na filmovém festivalu v Monaku Angel Award pro nejlepší herečku.

Naposled jsme ji mohli vidět ve větší roli po boku Cameron Diaz ve filmu ZKAŽENÁ ÚČA (2011). I nadále, ale působí ve vedlejších rolích a na svou první opravdu velkou hlavní roli zatím stále čeká.

Tuax

Herecká filmografie

Filmy

2017 You, Me and Him
2015 Šílená matka
2014 Dort
Je prostě báječná
Kdo si vezme Barryho?
Čarovný les
2013 Cottage Country
2012 Giant Mechanical Man, The
Jako za starejch časů
Stars in Shorts
Wedding Video, The
Yellow
2011 Malý kousek nebe
Noc je ještě mladá
Zkažená úča
2010 Blbec k večeři
Elektra Luxx
Poznáš muže svých snů
2009 (Bez názvu)
1% (TV film)
2007 Grindhouse: Don't
Holky z naší školky
Jednotka příliš rychlého nasazení
Ladies and Gentlemen (TV film)
Two Families (TV film)
2006 Jste zralí na lásku ?
Stingray
2004 Božská Julie
Zakletá Ella
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Druhá přirozenost (TV film)
2002 Dokonalý pár (TV film)
2001 Goodbye, Mr Steadman (TV film)
It's Not You, It's Me
2000 Cinderella (TV film)
Zamřížovaná zahrada

TV seriály

2017 Motherland (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Motherland (TV seriál)
Pilot (E00)
Nová holka (TV seriál)
James Wonder (S06E08)
Sam, Again (S05E13)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
City Hall (S01E05)
2010 Vexed (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
2006 Spolužáci (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2005 Ti, co přežili (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
2000 Desáté království (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Big Bad World (TV seriál)
1998 Renford Rejects (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace