Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

Baxt 

všechny recenze uživatele

V podstatě nejubožejší žánrový kalibr, nebezpečně se blížící končinám, které před lety brázdilo duo Jason Friedberg a Aaron Seltzer se svým Velkým bijákem a Distater Movie. Gagy jsou do příběhu vsazeny naprosto bez řádu – za přispění křečovité retardovanosti Sudeikise a Daye nedávají rozumově smysl, nátury protagonistů nerozšiřují a vyprávění nejednou zpomalují. Nálepka černé komedie tím pozbývá významu. Se ztrátou inteligence a rozvahy už snímek není pálivě kontroverzní, ale dětinsky sprostý. Potrápí bojovníky za rasovou rovnocennost i práva gayů, pokaždé ale jen svou omezeností, ne přesností střelby. Těším se na podplacené recenze. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ústredná trojka je príliš šialená, aby som dal nižšie hodnotenie než minule. Celkovo považujem za zázrak namiešať zábavný film s rovnakými figúrkami ešte raz. Vkuse sa niečo deje, o niečom s kecá, zápletka triviálna, ale v rámci žánru sa s ňou dobre pracuje. V závere možno menej domyslené, ale v porovnaní s VO ŠTVORICI PO OPICI 2 lepšie odvedená robota... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • The Hollywood Reporter napísal: "Film presáva byť vtipný dlho pred stredom filmu." (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Burbanku v americkém státě Kalifornia od 27.9.2013 do 6.2014. (Terva)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama