Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (172)

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Cesty osudu sú nevyspytateľné. Sparksove príbehy osudových lások na opačnú stranu občas každou zatáčkou a výmoľom na ich ceste priezračne predvídateľné. Brať to môžete tak za negatívum, ako aj pozitívum, záleží čisto na náture. Čo s láskou, pravdaže, nejde odbočkou k dielam s vyššími ambíciami a s pokojným srdcom ho môžeme zaradiť do priehradky “na jedno použitie“, avšak dýcha z neho prenikavá a všeobjímajúca romantika. Hviezdna obloha a cvrlikanie cvrčkov. Svetlo sviečok, ruže a dva poháre s vínom. A praskanie dreva v kozube. A romantická hudba z gramofónu. A... Láska je nádherný gýč. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostě klasická Sparks, respektive film podle jeho díla. Je to dobře rozehrané, jsou tu zajímavé postavy, kterým fandíte, jenže ke konci se to prostě tak zmrví, protože ono to prostě musí být dramatické, srdcebolné, slzavé, protože jinak to prostě nejde. Ten závěr už je prostě jenom protivný konstrukt, který mi vyloženě vadil. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

That's fucking gangsta movie. No jako ten konec byl drsný. Ne že jsem nebrečela (to se nenechte zmást hodnocením, já brečím u všeho), ale celé to bylo takové nemastné neslané - zvláště ta první polovina. Takový příběh už tu byl nejmíň stokrát a i v podobném zpracování. Od druhé poloviny byly ale docela dobré záběry, třeba nehoda s Bobbym (to jsem fakt na začátku filmu nečekala). Pak ale přišel konec.... tak strašně přehnaně přehnaný konec. Na jednu stranu fajn, že to neskončilo happyendem a že se fakt rozešla s manželem i vzhledem k situaci, ovšem moment wooohoooo ůůůůůůůůůůů a jeho srdce bude nadále žít v jejím synovi... ehm ehm. No tak nevím.. první polovina na 1*, druhá polovina tak na ty 3* a konec klišovitý odpad. Průměrem? 2,5* nejspíše. Silnější dvě hvězdy řekněme. Jsem prostě silně rozervaná a nevím, jak hodnotit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romanticko-tragický príbeh v modernom prostredí. Jednoducho ma to dostalo: to zobrazenie prostredí s postavami z minulosti a súčasnosti (každé má svoju čaru, hlavne kvetináč), z hereckej stránky dobre odvedená práca (aj mladí aj „starí“ boli skvelí) a citom „naladená“ hudba. Nehovorím, že samotné ukončenie príbehu nemá svoje chyby, ale napriek všetkému je to jednotný. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Každý kto má pozná, vie že romantické filmy vôbec nevyhľadávam. Zastávam názor, že sú cielené skôr pre ženské publikum. Po tomto filme som siahol len preto, že si chcem oddýchnuť od všetkých horrorov a krvákov, a aj sa mi momentálne hodí k mojej citovej situácii. K filmu: Nebudem sa tu hrať na nejakého kritika, keďže týmto filmom nerozumiem. Napíšem len, že mne sa to páčilo, vtiahlo ma to do deja, súcitil som s hlavnými hrdinami, páčila sa mi hudba, kamera, na Michelle Monaghan je radosť pozerať. A ten koniec, ten ma odrovnal. Ak by som sa nehanbil, tak napíšem že aj slzička vyšla :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:22:00 můžeme slyšet Amandu (Michelle Monaghan) mluvit o písničce, kterou našla v mládí. I když ale slyšíme slova, její rty se nehýbou. (pityty)

Reklama

Reklama