foto

Gerald McRaney

  • nar. 19.8.1947 (72 let)
    Collins, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Violent Separation
Deadwood (TV film)
2016 Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love (TV film)
Démon minulosti
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film)
Focus
2014 Co s láskou
2013 Rodinné pouto
2012 Stíhači Red Tails
2010 A-Team
2006 Kámoš 3
2004 Generál Eisenhower: Velitel invaze (TV film)
2003 Cesta ke dnu (TV film)
Dan Show, The (TV film)
2002 Ničivé tornádo (TV film)
O perníkové chaloupce
2001 Ponorka v ohrožení (TV film)
2000 Comanche
Veď mě dále cesto má (TV film)
1999 V zajetí rocku (TV film)
Vánoční píseň (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Home of the Brave (TV film)
1995 Fast Forward (TV film)
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
Nevinný syn (TV film)
Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
Tajemství mého muže (TV film)
1994 Blind Vengeance
Deadly Vows (TV film)
Motorkářský gang (TV film)
Ozbrojený a nevinný (TV film)
Someone She Knows (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)
Osudné přátelství (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)
Vestige of Honor (TV film)
1989 Vražda na Měsíci (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1987 A Hobo's Christmas (TV film)
1986 Snadná kořist (TV film)
Šakalové
1984 Městský zabíječ (TV film)
Nekonečný příběh
1983 Haunting Passion, The (TV film)
1982 Memories Never Die (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1979 Women in White (TV film)
1978 Jordan Chance, The (TV film)
1977 Incredible Hulk: Death in the Family, The (TV film)
The Brain Machine
1975 Keep Off My Grass!
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1972 When Michael Calls (TV film)
1969 Night of Bloody Horror
Women and Bloody Terror

TV seriály

2020 Filthy Rich (TV seriál)
Pilot (E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Mít tak křídla (E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hail Mary (S11E03)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Friday Night Dinner (S01E04)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Pasión (S02E06)
Shooter (TV seriál)
Red Light (S03E13)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
další epizody (11)
Tohle jsme my (TV seriál)
Úžasný, překrásný život (S02E17)
Auto (S02E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Seznam smrti (S10E04)
Nadčlověk (S10E02)
Žít a zemřít v Mexiku (S10E01)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
další epizody (10)
Tohle jsme my (TV seriál)
Velký den (S01E12)
Udělej, co se sluší (S01E11)
Domek z karet (TV seriál)
60. kapitola (S05E08)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Kyle (S01E03)
Pilot (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
45. kapitola (S04E06)
44. kapitola (S04E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Agent X (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
V pravé poledne (S04E03)
Tam u řeky (S04E01)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (11)
Drsný šerif (TV seriál)
Popel popelu (S03E10)
Dotek nepřítele (S03E09)
Bílý válečník (S03E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Třetí Triáda (S06E04)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
12. kapitola (S01E12)
Drsný šerif (TV seriál)
Řekni to oklikou (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Foot Chase (S04E06)
Kin (S04E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Heroes (S05E07)
Bleed Out (S05E06)
další epizody (5)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Indiánská krev (S01E09)
8 vteřin (S01E07)
The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Kiss Me, Kate (S02E09)
Bait & Switch (S02E03)
Mike a Molly (TV seriál)
Větrné město (S03E23)
Jarní prázdniny (S03E18)
Molly má nové boty (S03E16)
další epizody (6)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
Benched (S01E03)
Pilot (S01E01)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hra o všechno (S09E24)
2007 Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (11)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (11)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Crash Course in Polite Conversations (S01E12)
Západní křídlo (TV seriál)
Memorial Day (S05E22)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
The Long Guns (S03E12)
Sex, Lies & Videotape (S03E09)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
War Crimes (S03E05)
JAG (TV seriál)
Věčná spása (S06E19)
Zázraky (S06E13)
1997 Protector, The (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Nic netrvá věčně (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Otřesy v Aspenu (S12E02)
1989 Major Dad (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)

Dokumentární

2003 Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Režiséři: Wolfgang Petersen
1987 Woman's Guide to Firearms, A

Režijní filmografie

Filmy

1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)

TV seriály

1989 Major Dad (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Host