foto

Gerald McRaney

  • nar. 19.8.1947 (69 let)
    Collins, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love (TV film)
The Disappointments Room
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film)
Focus
2014 Co s láskou
2013 Heart of the Country
2012 Red Tails
2010 A-Team
2006 Kámoš 3
2004 Generál Eisenhower (TV film)
2003 Cesta ke dnu (TV film)
Dan Show, The (TV film)
2002 Ničivé tornádo (TV film)
O perníkové chaloupce
2001 Ponorka v ohrožení (TV film)
2000 Comanche
Veď mě dále cesto má (TV film)
1999 Vánoční píseň (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Home of the Brave (TV film)
1995 Fast Forward (TV film)
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
Nevinný syn (TV film)
Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
Tajemství mého muže (TV film)
1994 Blind Vengeance
Deadly Vows (TV film)
Motorkářský gang (TV film)
Ozbrojený a nevinný (TV film)
Someone She Knows (TV film)
1993 Scattered Dreams (TV film)
1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)
Osudné přátelství (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)
Vestige of Honor (TV film)
1989 Vražda na Měsíci (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1987 Hobo's Christmas, A (TV film)
1986 Snadná kořist (TV film)
Šakalové
1984 City Killer (TV film)
Nekonečný příběh
1983 Haunting Passion, The (TV film)
1982 Memories Never Die (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1979 Women in White (TV film)
1978 Jordan Chance, The (TV film)
1977 Brain Machine, The
Incredible Hulk: Death in the Family, The (TV film)
1975 Keep Off My Grass!
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1972 When Michael Calls (TV film)
1969 Night of Bloody Horror
Women and Bloody Terror

TV seriály

2017 24: Legacy (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
další epizody (10)
This Is Us (TV seriál)
The Big Day (S01E12)
The Right Thing to Do (S01E11)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 60 (S05E08)
2016 This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
Kyle (S01E03)
Pilot (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 45 (S04E06)
Chapter 44 (S04E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Agent X (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
High Noon (S04E03)
Down by the River (S04E01)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
další epizody (11)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
The White Warrior (S03E01)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 12 (S01E12)
Longmire (TV seriál)
Tell It Slant (S02E06)
2012 Longmire (TV seriál)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
8 Seconds (S01E07)
The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Protector, The (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Nic netrvá věčně (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)

Dokumentární

2003 Designing Women Reunion, The (TV film)
2001 Režiséři: Wolfgang Petersen
1987 Woman's Guide to Firearms, A

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Love and Curses... And All That Jazz (TV film)

TV seriály

1989 Major Dad (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace