Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (490)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nedoufal jsem dle obyčejných upoutávek, že Geostorm je nakonec slušná zábava a vzhledem k tomu, že se jedná o Debut s vyšším hodnocením šetřit nebudu. Gerard Butler je zde skvělý a slušně hláškuje celý film, destrukcí mohlo být ovšem více, ale byly povedené. Hongkong byl nejdelší a poté několik menších, ale pokaždé v zajímavé lokalitě( Moskva, Dubai, Mombai, Florida). Příběhově se to vyvíjí jinak než jsem čekal, takže za to také palec nahoru. Nenudil jsem se ani chvíli, spokojenost. Líbilo se mi to více než v Oku Tornáda.75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač jsem si od Geostormu moc nesliboval, byl jsem příjemně překvapen. Ano, není to sci-fi, je to čirá fantazie, kde náhoda střídá náhodu, kulky se vyhýbají kladným postavám, blesk spálí jen auto padoucha a dostat se z vesmírné stanice před kolapsem nemusí být tak těžké, jak by se na první pohled zdálo. Jenže film, přes všechny ty náhody a nelogičnosti, má spád a napětí, skvělou kameru, báječné speciální efekty (viděno v 2D), dunivou hudbu a pozor! neskončí jako.... Armageddon. Užil jsem si veškerou destrukci, sežehnutí chrámu Vasila Blaženého, zaplavení Dubaje, smrtící led na plážích Rio de Janeira i obří kroupy v Tokiu. Zábavnější než Den poté (2004). ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Emmerichovatější, než Emmerich samotný......a stejně tak pitomé. Vlastně ne, vůbec ne, tohle bylo zdaleka mnohem pitomější. Jenže zatímco Emmerich svoje pohádky bere s nadhledem, tady se samou vážností sere mramor. Devlin toho od kámoše moc dobrého neodkoukal. A že to má tři prdele triků? Ty už dneska nikoho neohromí. Dneska jsou CGI triky standartem, nikoliv výsadou dobrého filmu. Devlin zaspal dobu tak o 20 let a tahle nablblá splácanina zaslouženě v kinech propadla. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Člověk by si už myslel, že takovýhle film prostě neuvidí. A nebo pokud ho uvidí, tak nízkorospočtový, bez triků a s pořádným scénářem, zápletkou a napětím. Místo toho jsme dostali za 120milionů dolarů totální slátaninu. Achjo. Z Gerarda Butlera se stává nový Béčkový/Céčkový akční hrdina... Ale na Akčnák s ním už nejdu...moc to bolí. Za mě 40% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Katastrofické filmy ve stylu snímku "2012" už prostě vážně nejsou v kurzu, přičemž, jak se tak zdá, této látce nepomůže ani zajímavý vědeckofantastický podtext. Ve filmu Geostorm se totiž opět sešlo téměř všechno, co je v tomto žánru špatné, počínaje hlavním a přehrávajícím hlavním hrdinou (Vážně Geralde, vážně máš tohle zapotřebí?), pokračujíc přes šílené dialogy společně s chatrným scénářem a konče u finální "nálože" amerického patosu, který jako by byl velmi nevhodně a velmi neobratně převeden z filmu "Armageddon" od Michaela Baye. Takže vlastně jediným pozitivem filmu v mých očích zůstává prvotní představení stanice a její krásné futuristické "fičury". Ale to vážně k dobrému filmovému zážitku prostě nestačí. „You Call It Genocide... I Call It Pre-emptive Strike.“ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Jerry Bruckheimer se k filmu jako producent připojil později a nařídil nákladné přetáčky za 15 milionů amerických dolarů pod vedením jiného režiséra - Dannyho Cannona. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Číně, USA a Spojených arabských emirátech. Točilo se od 20. října 2014 do 10. února 2015. (Yardak)
  • Nejdříve byl snímek pod záštitou Paramountu, ale nakonec se produkce ujalo studio Warner Bros. (filmsim)

Reklama

Reklama