Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Brloh je zase ten typ spotrebnej komédie, kde cítite, že nápad je fajn, že tvorcovia by mali aj nápady, ale že proste trh žiaden poriadny odvaz nepripustí a že sa museli držať pri zemi, resp. pri prvoplánových fórikoch. Je to o štyridsiatnikoch a ich akomsi druhom životnom dychu, kedy dcérenka konečne vypadne na vyšku, ale z niečoho to treba zaplatiť. Ferrell utiahne všeličo, ale je vážne škoda, že Rennerova účasť je čisto epizodická, jeho face do úlohy gangstra v bláznivej komédii zapadne. Možno je 40% trochu prísnych, ale mňa osobne viac mrzí, keď nie je využitý potenciál, ako keď žiaden vo filme necítim. Tu som mal pocit, že po dvoch scénach bola nakrútená ešte tretia, najvtipnejšia, ale bola producentom vystrihnutá, pretože bola cez čiaru. Inak ide o záležitosť mierenú na americké publikum a to aj špecifické a prečo zrovna toto sa z bohatej Ferrellovej tvorby dostáva do našich kín, nevedia snáď ani distribútori. 50% a oproti minulotýždňovej Babskej jazde u mňa o triedu vyššie. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšia uletená jazda s bláznom Willom Ferellom. S týmto maníkom človek nikdy nevie, čo má čakať, vždy ale práve to nečakané... :) Žiadna korektnosť, žiadne pretvárky, žiadne sladké rečičky, či životné múdra, ale vydrbábanie s každým a za každých okolností a akýmkoľvek spôsobom. A R-ko tomu ešte pomohlo. Skvelé. :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost o ničem. Neděje se tam nic zajímavého. Will Ferrell a Amy Poehler spolu vcelku fungují, jejich filmová dcera je sympatická, ale příběh je šíleně děravý. Tvůrci se spíše soustředili na vtipy než na příběh samotný a to je na tom to špatné, jelikož ani vtipy nejsou tak propracované, aby to bylo dobré. Zasmála jsem se maximálně 2x, což by u komedie nemělo nastat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme tři tisíce v mínusu. Dobrej začátek." Na úvod bych chtěl podotknout, že čtvrt mega dolarů za studium vejšky dělá z lidí otroky na docela dlouhou dobu. Proto budu vždy volit někoho, kdo tenhle americkej výmysl nebude zkoušet u nás. Ale zpět k tomu podstatnýmu, který z nemajetnejch rodičů Scotta a Kate udělalo Řezníka a Ohniváka. Tady to ve jménu vzdělání prostě byla docela ujetá zábava. Já jsem si to užil podobně jako spoustu jinejch nenáročnejch ferrellovek. A tradičně jsem se poučil. Poznal jsem prcpárty, naučil jsem se udveřit protivníka a už vím, jak se dá zhulit mikroskopem. Teoreticky si myslím, že zhulenej by měl pro tenhle snímek ještě větší pochopení, ale prakticky to zkoušet nebudu. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)

Reklama

Reklama