foto

Jason Mantzoukas

  • nar. 18.12.1972 (47 let)
    Nahant, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Nekonečný
2019 John Wick 3
2018 The Long Dumb Road
2017 Hráčské doupě
LEGO® Batman film
The Disaster Artist: Úžasný propadák
2016 Děda je lotr
Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Jak přežít single
2015 Byla to divoká noc
Milenci těch druhých
Regular Show: The Movie (TV film)
2014 Adult Beginners
Pařba v Mexiku
Sousedi
They Came Together
Šofér
2012 Diktátor
2011 Ashley
Conception
2010 Lee Mathers (TV film)
Není zač
Whoop Ass
2009 Kolotočáři
Nenávidím Den Sv. Valentýna
The Smallest Co%k in Porn
2008 Baby Máma
2007 Můj život idiota
2004 Terrorists

TV seriály

2020 Dobré místo (TV seriál)
Kdykoli budeš chtít (S04E13)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Pimemento (S07E03)
Americký táta (TV seriál)
Cheek to Cheek: A Stripper's Story (S17E03)
2019 Dickinson (TV seriál)
I felt a Funeral, in my Brain (S01E10)
A brief, but patient illness (S01E06)
Wild nights (S01E03)
Big Mouth (TV seriál)
Cellsea (S03E03)
Holky jsou rozzlobené taky (S03E02)
Můj chlupatý Valentýn (S03E01)
I'm Sorry (TV seriál)
Quietly Bleeding (S02E01)
Legion (TV seriál)
Chapter 25 (S03E06)
No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Kasprowicz v. Haldeman (S03E06)
Death Knock (S03E04)
Dobré místo (TV seriál)
Zaměstnanec Bearimy (S04E05)
Jeden musí z kola ven (S04E04)
Děvče z Arizony - 1. část (S04E01)
další epizody (4)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Oddělení puberty (S02E10)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
Temná strana prsu (S02E08)
další epizody (10)
No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (8)
Dobré místo (TV seriál)
Rhonda, Diana, Jake a Trent (S02E10)
Víra hory přenáší (S02E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Vzájemná pojišťovna Gray Star (S05E18)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Porno dimenze (S01E10)
Přežil jsem Jessiho bat mitzvah (S01E09)
K tomu mě nenuť (S01E08)
další epizody (10)
I'm Sorry (TV seriál)
Weekend Alone (S01E09)
Acts of Service (S01E05)
Ass Cubes (S01E03)
další epizody (5)
No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (4)
Soudruh detektiv (TV seriál)
Survival of the Fittest (E06)
The Whole World If Watching (E05)
Two Films for One Ticket (E04)
další epizody (6)
Dobré místo (TV seriál)
Derek (S02E07)
Janet a Michael (S02E06)
Lady Dynamite (TV seriál)
Souplutions (S02E05)
Transparent (TV seriál)
Pinkwashing Machine (S04E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Kopance (S05E03)
The Bank Job (S04E21)
Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Loaf Coach (S01E06)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Mr. Santiago (S04E07)
Monster in the Closet (S04E06)
Paranoia (S03E20)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
N.S.A. (No Snoops Allowed) (S13E04)
2015 Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
Mee-Maw (S02E05)
Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (5)
Parks and Recreation (TV seriál)
Save JJ's (S07E06)
Zpátky do školy (TV seriál)
Lekce herectví a otevřená homosexualita (S06E04)
2014 Broad City (TV seriál)
Fattest Asses (S01E05)
Pan kritik (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
The Symbolic Exemplar (S01E07)
Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Epi Sexy (S06E10)
Man Land (S06E08)
další epizody (5)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Tiny Commando (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Unnatural (S03E23)
Mé nové Já (TV seriál)
Hra na pomstu (S02E02)
Klíč (S02E01)
Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Automatic Faucet (S05E09)
další epizody (6)
Parks and Recreation (TV seriál)
Animal Control (S05E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Oslava s překvapením (S04E12)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
12.12.12 (S04E11)
Bro-Lo El Cordero (S04E09)
další epizody (5)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Spálit to (S01E10)
Soudružnost (S01E08)
Osamělí duchové (S01E07)
další epizody (6)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
Bobbum Man (S03E05)
Ol' Smoke Crotch (S03E04)
další epizody (4)
Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
Indianapolis (S03E06)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
The Kluneberg (S02E04)
The White Knuckler (S02E03)
další epizody (5)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Jízda švárů
2011 Ashley
2009 Off Duty (TV film)

TV seriály

2014 Liga snů (TV seriál)
When Rafi Met Randy (S06E04)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Nailed It! Holiday! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky