foto

Jason Mantzoukas

  • nar. 18.12.1972 (46 let)
    Nahant, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 John Wick 3
2018 The Long Dumb Road
2017 Hráčské doupě
LEGO® Batman film
The Disaster Artist: Úžasný propadák
2016 Děda je lotr
Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Jak přežít single
2015 Byla to divoká noc
Milenci těch druhých
Regular Show: The Movie (TV film)
2014 Adult Beginners
Pařba v Mexiku
Sousedi
They Came Together
Šofér
2012 Diktátor
2011 Ashley
Conception
2010 Lee Mathers (TV film)
Není zač
Whoop Ass
2009 Kolotočáři
Nenávidím Den Sv. Valentýna
Smallest Co%k in Porn, The
2008 Baby Máma
2007 Můj život idiota
2004 Terrorists

TV seriály

2019 I'm Sorry (TV seriál)
Quietly Bleeding (S02E01)
The Good Place (TV seriál)
Chidi Sees The Time-Knife (S03E11)
2018 Big Mouth (TV seriál)
The Department of Puberty (S02E10)
Smooch or Share (S02E09)
Dark Side of the Boob (S02E08)
další epizody (10)
No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (8)
The Good Place (TV seriál)
Rhonda, Diana, Jake, and Trent (S02E10)
Leap to Faith (S02E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Gray Star Mutual (S05E18)
2017 Big Mouth (TV seriál)
The Pornscape (S01E10)
I Survived Jessi's Bat Mitzvah (S01E09)
The Head Push (S01E08)
další epizody (10)
I'm Sorry (TV seriál)
Weekend Alone (S01E09)
Acts of Service (S01E05)
Ass Cubes (S01E03)
další epizody (5)
No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (4)
Soudruh detektiv (TV seriál)
Survival of the Fittest (E06)
The Whole World If Watching (E05)
Two Films for One Ticket (E04)
další epizody (6)
Lady Dynamite (TV seriál)
Souplutions (S02E05)
The Good Place (TV seriál)
Derek (S02E07)
Janet and Michael (S02E06)
Transparent (TV seriál)
Pinkwashing Machine (S04E03)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Kickz (S05E03)
The Bank Job (S04E21)
Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Loaf Coach (S01E06)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Mr. Santiago (S04E07)
Monster in the Closet (S04E06)
Paranoia (S03E20)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
N.S.A. (No Snoops Allowed) (S13E04)
2015 Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)
Bulnerable (S02E06)
Mee-Maw (S02E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Save JJ's (S07E06)
2014 Broad City (TV seriál)
Fattest Asses (S01E05)
Pan kritik (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
The Symbolic Exemplar (S01E07)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Tiny Commando (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Unnatural (S03E23)
Parks and Recreation (TV seriál)
Animal Control (S05E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Oslava s překvapením (S04E12)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
Indianapolis (S03E06)
2009 Liga snů (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

TV pořady

2018 Nailed It! Holiday! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Jízda švárů
2011 Ashley
2009 Off Duty (TV film)

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace