Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pořadové číslo "tři" ve spojení s výrazem "video film" dávají tušit neštěstí, no překvapivě je třetí Nenávist vcelku slušnou duchařinou. Od svých dvou amerických předchůdců si nezapomněla okoukat charakteristickou strašidelnou atmosféru, díky čemuž se The Grudge stává sérií, která mě víceméně (zde spíše méně, ale přeci) postrašila každou svou částí. Děj je tentokrát jednoduchý jak facka, což ale neberu jako negativum. Nižší rozpočet se občas samozřejmě projeví problematickým vzhledem duchů, ale nakonec to není tak hrozné, jako to vypadalo v traileru. Toby Wilkins se po dvou filmech ukazuje jako zajímavý talent, jehož práci nebude naškodu do budoucna sledovat. ()

solaco 

všechny recenze uživatele

Nič som od toho nečakal a tak môžem povedať, že som spokojný. Iste, kvalitu jednotky a ani pôvodnej Ju-on to nedosahuje, ale svojím spôsobom to dosahuje hororový štandard. Keď si k tomu pridám ešte fakt, že film putoval rovno na dvd, takže rozpočet a aj Bulharské mená v titulkoch nasvedčujú, že peniažkov bolo pomenej. Na príjemné nočné strašenie to postačí. http://strasidelnyblog.blogspot.com/ ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Jen málokterá horrorová série dokázala během několika málo let naprosto devalvovat sebe sama a od jednoho z nejstrašidelnějších filmů všech dob (původní japonský videofilm) se během desetiletí přesunout k jedné z nejnudnějších duchařin. Nefunguje tu naprosto nic, novinky jsou hloupé (ten luk, proboha), to staré a osvědčené se už prostě muselo okoukat. Dlouhé vlasy, mňoukající chlapeček a obrovská dávka nudy. Ruce pryč. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel už slabej odvar dobrého prvního dílu a aspon průměrného druhého dílu, tady tohle už je silnej odvar. Úplně jinej příběh a bohužel hroznej, scénář je plný klišé a pokud bych se chtěl vyděsit tak smůla ani jedna atmosférická scéna, všechny lekací scény jsou zabité a nudné. A navíc ti duchové..... ty mi teda daly, kočičího kluka vyměnil nějakej Američan kterej vypadal neuvěřitelně hrozně. A ta ženská v roli ducha byla fakt tragická a nesahala původní ženský ani po kotníky. Já se ptám proč! Proboha proč to tak změnily, i ta dvojka jakž takž fungovala ale tohle ani náhodou. A navíc je tu bonus v podobě Smithové která je děsně ale děsně přehravající. 2 dávám jen za to že to je prostě nenávist ale jsou to hodně slabé 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama