Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Mým prvním a doposud taky jediným setkáním s Mikem Judgem byl před třemi lety jeho Absurdistán. Nenadchl mě tehdy, ani dnes. Jestli to mám ale srovnávat, vyjde z toho Extract podstatně lépe a to hlavně díky obsazení ( jmenovitě by to byl Jason Bateman, kterému role naivního blbounka vyloženě sedí :-) Když se podívám na své hodnocení obou filmů, napadá mě jedna věc. Jestli je to s Mikem jako s vínem, budu možná skládat na jeho příští komedii chvalozpěvy - zatím 50%. ()

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Jsem docela rád, že jsem se úplně nenechal těma 55% odradit a stejně se podíval, protože i přesto, že to není nabité fóry a vtipy nebo nadmíru originálním příběhem, působí film mile a jakoby ze života. Poměrně různorodá sestava postav (trošku exotů) a dobrých hereckých jmen...hlavně u mě zabodoval super sympatický trochu naivní podnikatel Jason Bateman, znuděná manželka Kristen Wiig, J.K. Simmons a trochu slabší ale stejně slušný feťák Affleck. Mila Kunis vypadala sice úchvatně, ale mnoho prostoru neměla a role zlodějky k ní...no nevím. Toho souseda bych asi už druhý den srazil na té příjezdové cestě tím bavorákem... Předpokládám, že víc než jednou film nikoho nepřitáhne, ale jako odpočinkový odpolední snímeček příjemné. 65% ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit lákavým trailerem. Extract je jenom veskrze průměrná komedie, která všechny nejlepší vtipy vypálí v první čtvrt hodině a pak už se nezmůže na nic, co by stálo za řeč. Ne že by zbytek byl špatný, je akorát nijaký a rozpačité rozuzlení vyznívá do ztracena. Nebo spíše nevyznívá vůbec. Ani Ben Affleck schovaný v malé roličce pod vlasatou parukou nestojí za řeč. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a ničím nezajímavá komedie s nevyužitým obsazením. Jason Bateman ještě nikdy nehrál většího debila, Ben Affleck vypadá divně a Mila Kunis je tam v podstatě zbytečná. Ale aspoň se na ní a na Kristen Wiig hezky kouká, protože jinak tady moc co k vidění není. Aspoň, že čistič bazénu byl docela vtipnej. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že, multižánrový Mike Judge ztrácí mimo animovaný svět půdu pod nohama a při práci s živými herci značně tápe. Extrakt (říkejme tomu komedie), během téměř hodiny a půl nenabídne vůbec nic. Děj, postavy a vůbec všechno okolo by se vešlo do jedné půlhodinové epizody Tatíka hilla a celkově by jim to tam i více slušelo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama