Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 13
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 13

Recenze (250)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Komediální seriál z prostředí neobyčejné rodinky. Nějak jsem se do toho zabral a teď mě mrzí že jsem už viděl dost a musím jen čekat na další série. Vtipné scény pubertálních dětí a hlav rodiny. Výplň času jak má být. / Viděné epizody z 1-7 série *168.dílů / Očekávám 8 sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je moje srdcovka... Co se seriálu povedlo nejvíce je vývoj postav, respektive vývoj dětí.. Celkem obstojna dávka humoru, ale co je hlavní tak perfektní propracování vztahových linek (respektive zamilovaných).. Škoda že seriál skončil už 9.řadou, nicméně v nejlepším se má přestat.. Axman, Suzy Q, Roztleskávačka/Dusička, Brickulín a Mike :) jsou pro mě vrchol seriálové oddechovky... 1. série - 75%. 2. série - 90%. 3. série - 90%. 4. série - 85%. 5. série - 80%. 6. série - 75%. 7. série - 80%. 8. série - 80%. 9. série - 90%. K samotnému finálovému dvojdílu můžu dodat jen tolik, že se jedná o velmi zdařilé finále - konec na všech frontách (díky následnému "nahlédnutí"). Tolik odkazů na úvodní díly, dovysvětlení série a happyend?... ANO! ()

Reklama

soviczka 

všechny recenze uživatele

Jestli jednou za čas nevíte co s dvaceti minutami života, tento seriál je jedna z možností. Jinak tedy nechápu, jak Frankie zvládla tolik let přežít a nevystřílet celý ten polorozpadlý barák a pak neobrátit zbraň proti sobě. To je totiž přesně to nutkání, které ve mně sledování rodiny Heckových probouzí... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prima tento seriál protáčí poměrně obstojně, takže by bylo hodně divný, kdybych se k alespoň některému dílu nedostal. A musím se přiznat, že na některé díly jsem se vysloveně podíval i s chutí. Je to takový ten dvacetiminutový vypěňovák času, který za tu krátkou chvíli zabaví, pobaví, udělá radost...ale že bych si ho vysloveně zamiloval a vyžadoval další díly, tak to ani ne. Tři hvězdy tedy naprosto adekvátní. Pobaví, ale neurazí. Hodně podle mě dělá i ten první dabing, novější díly už jsou slabší. ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl říct, že k smrti nenávidím sitcomy. Jsou nekonečné, nenavazující a mnohdy vycpané otravným umělým smíchem. A ano, i tady si v podstatě můžeme pustit random díly, oni na sebe totiž nějak násilně nenavazují, ale malé pouto mezi nimi přeci jen je. A to čas. Přiznejme si – v seriálu vystupují převážně děti, u kterých můžeme postupem těch let fascinovaně pozorovat, jak nám oni a i samotní herci rostou před očima. Je to tak uchvacující, když vidíte v prvních dílech nejstaršího Axla na střední škole a následně v posledních dílech zas na střední Bricka. Tahle rodina jako celek funguje vážně na jedničku. Za mé oblíbence určitě považuji Mika a Axla, perlí ty nejlepší hlášky vůbec. Brick je taky super, vše, co řekne, stojí i za hlubší zamyšlení, ale někdy mě jeho bizár povaha trochu štve. A Sue, to je prostě nejslabší článek, obdivuji ale její nezlomnou vůli a touhu se nikdy nevzat. Většina vedlejších postav je tu bohužel dost odbytá, působí prostě až moc stupidně. Trochu mi vadí, že všechny série se sebou strašně splývají, neboť mají stále ty samé motivy (Díkůvzdání, Vánoce, Halloween, Den matek,...). Jen mi přijde, že to mohlo být více nápadité. Ale co se mi naopak líbilo i když se to také neustále opakovalo – každý díl měl v celku hřejivě šťastný konec. Někdy to bylo vyloženě klišé, ale někdy mě to vážně dojalo až k slzám. Poslední série byla vážně výborná, hlavně díky romanci Sue a Seana. Ani mě nezajímalo, jak to dopadne, vždyť to bylo jasné, ale ta cesta k tomu vztahu.  S osudem té sněhové koule si vážně tvůrci do detailu vyhráli, normálně jsem měl vždy husinu z toho, co se s ní vlastně stane. Nemůžu uvěřit, že tenhle seriál, který trval devět let, už vážně skončil. U posledního dílu jsem slzil sentimentem. ()

Galerie (1 851)

Zajímavosti (53)

  • V každé epizodě, kdy jede rodina Hecků na výlet, Frankie (Patricia Heaton) zapomene na modrou tašku s jídlem. (peeteno78)
  • Doris Roberts, představitelka učitelky Rinsky, a Patria Heaton, která si zahrála Frankie, si už spolu zahrály, a to v seriálu Raymonda má každý rád (od r. 1996), kde byla Doris coby Marie tchyní Patricie, která si zahrála Debru. (Elbarto08)
  • Ve 12. epizodě 5. série je ve třídě, kde se Frankie (Patricia Heaton) snaží najít někoho na dojíždění, na zdi česká vlajka. (Zdroj: serialzone.cz)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama