foto

Eden Sher

  • nar. 26.12.1991 (26 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eden Rebecca Sher, narozena 26. prosince 1991, je americká herečka. Vyrůstala s matkou a dvěma bratry. V osmi letech začala hrát v několika školních představeních a také zpívala ve školním sboru. V roce 2009 získala roli Sue Hackové v seriálu PRŮMĚRŇÁKOVI a tento okamžik byl pro její kariéru zlomový, protože tato role ji nejvíce proslavila a dokonce za ni dostala cenu Critics' Choice Television Award za nejlepší herečku ve vedlejší roli. V poslední době ji můžeme vidět například ve filmu IMAGIGARY.

Šárka "Sarkakon" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
2017 The Outcasts
2016 Temps
2015 ImagiGARY
2014 Veronica Marsová
2001 Stuck

TV seriály

2018 Star proti silám zla (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
další epizody (10)
Průměrňákovi (TV seriál)
A Heck of a Ride (2) (S09E24)
A Heck of a Ride (1) (S09E23)
Split Decision (S09E22)
další epizody (14)
2017 Star proti silám zla (TV seriál)
Stump Day/Holiday Spellcial (S03E14)
Monster Bash (S03E13)
Night Life/Deep Dive (S03E12)
další epizody (22)
Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Eyes Wide Open (S09E08)
další epizody (24)
2016 Sing It! (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Bon Bon the Birthday Clown (S02E14)
Page Turner/Naysaya (S02E13)
Into the Wand/Pizza Thing (S02E12)
další epizody (14)
Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Velký pád (S08E08)
Kdo to nemluví? (S08E07)
další epizody (23)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
Storm the Castle (S01E13)
Interdimensional Field Trip/Marco Grows A Beard (S01E12)
Mewnipendence Day/The Banagic Incident (S01E11)
další epizody (13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Ne tak klidné Vánoce (S07E10)
Mítink (S07E09)
Díkůvzdání VII (S07E08)
další epizody (25)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční mez (S06E09)
Den otevřených dveří (S06E08)
Díkůvzdání VI (S06E07)
další epizody (24)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční stromek (S05E09)
Polibek (S05E08)
Díkůvzdání V (S05E07)
další epizody (23)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Vánoční sleva (S04E09)
Díkůvzdání IV (S04E08)
další epizody (23)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Díkůvzdání III (S03E10)
Divadelní hra (S03E09)
další epizody (25)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Díkůvzdání II (S02E09)
Povinnosti (S02E08)
další epizody (24)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoce (S01E10)
Sourozenci (S01E09)
Díkůvzdání (S01E08)
další epizody (10)
Párty na klíč (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2006 Sons & Daughters (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (8)
2003 O.C. (TV seriál)

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace