Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Anglie 

všechny recenze uživatele

Mít rodiče přes ulici je zaděláním si na problémy, to je jasné. Může to ale být i vtipné - tenhle seriál je toho důkazem. Jeden z nejlepších kusů z americké seriálové televizní produkce. Snad jen skoro neustálé zdůrazňování Debry "Jestli sis nevšiml, tak já tě miluju" (Rayovi, občas jsou ke slyšení variace této věty) mi občas lezlo na nervy. ()

Daydreamer 

všechny recenze uživatele

Vlastně sitcomy nesnáším. Tenhle je jediný na který se nejen dokážu dívat, ale výborně se bavím. Pokud by mi bylo "náct", třeba bych to tak neviděl, ale, poučen svými rodinnými zážitky, ho velice oceňuji. Svou kvalitu si drží napříč řadami a po čase se klidně mohu podívat znovu. Jednoznačně doporučuji! ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rádoby cool dialogy a monology, kde za každou větou, kterou někdo řekne, ať je sebedebilnější (extrémní přetvářka v extra suchý humor a kamenné tváře, aby koukající spotřební divák měl pocit, že se dívá na chytrý seriál a napumpoval tak své ego a stal se závislým - skutečně sranda), následuje smích po zvednuté ceduli aplaus. Ne, já tohle nedoporučuji, to je určitě lepší Dva a půl chlapa. I když v každém díle se najde lepší chvilka a nějaký ten povedený fór - jeden. Proto ty silné dvě hvězdy. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (29)

  • Auto, které vrazí do domu na začátku epizody, je Plymouth Acclaim z roku 1989 typ AA. (SONY_)
  • Debřinou nejoblíbenější knihou je "Jako zabít ptáčka" od autorky Harper Lee. (Tom Riddle)
  • Ještě než se začaly objevovat v seriálu rodiče Amy (Monica Horan) včetně bratra Petera (Chris Elliott), byl v jedné epizodě představen jako její bratr majitel komiksového obchodu Rusell (Paul Reubens). (Fenk)

Reklama

Reklama