foto

Melinda Clarke

  • nar. 24.4.1969 (49 let)
    Dana Point, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka Melinda Clarke hrala v seriály "Kriminálka Las Vegas" a to postavu Lady Heather Kessler. Od roku 2001 do 2007 si zahrala už v štvrtej epizóde tohto populárneho seriálu. Melinda pracuje bez prestávky už od svojich osemnástich rokov. Len tri dni po tom, čo sa presťahovala do L.A., dostala úlohu v známom seriály "Dni našich životov". Medzi jej najznámejšie filmy patrí Spawn a The Killer Tongue, za ktoré dostala ocenenie ako najlepšia herečka roku 1996 na filmovom festivale v Španielsku. Vo svete seriálov si zahrala tiež v "Xene" a ako poslednú získala rolu provokatívnej Lady Heather v seriáli "Kriminálka CSI". Ako profesionálne trénovaná sopranistka si vychutnáva aj rôzne divadelné muzikály. Doteraz spievala v muzikáloch ako Oklahoma, West Side Story či Sound of Music. Takisto veľmi úspešne pôsobí v oblasti divadelnej drámy. Melinda je vydatá a je matkou dvojročného dievčatka.

myny_svido

Herecká filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2003 Animatrix
Animatrix: Přijímací zkouška
Bratři jak se patří
2002 .com for Murder
V ohrožení života
1997 Critics and Other Freaks
Komando: Pro čest a peníze (TV film)
Operace Alfa - Komando (TV film)
Spawn
1996 Boss
Vraždící jazyk
1995 Return to Two Moon Junction
1993 Návrat živé smrti 3
Young Goodman Brown
1992 Umění lovu
1991 Vášeň pod sutanou

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
2016 Gotham (TV seriál)
Into the Woods (S02E17)
Prisoners (S02E16)
Mad Grey Dawn (S02E15)
2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Bubble (S04E05)
Pay-Off (S04E04)
další epizody (22)
2012 Dallas (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
The Sword's Edge (S03E05)
Consequences (S03E04)
další epizody (19)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Fair Trade (S02E09)
London Calling (S02E08)
další epizody (21)
Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
Velký třesk (S08E06)
Matkošukač (S08E05)
2010 Nikita (TV seriál)
All the Way (S01E11)
Dark Matter (S01E10)
One Way (S01E09)
další epizody (11)
Upíří deníky (TV seriál)
Under Control (S01E18)
Let the Right One In (S01E17)
There Goes the Neighborhood (S01E16)
další epizody (4)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S06E11)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kurz svádění (S02E02)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
O.C. (TV seriál)
The End's Not Near, It's Here (S04E16)
The Night Moves (S04E15)
The Shake Up (S04E14)
další epizody (8)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Podivné dny (S03E07)
O.C. (TV seriál)
The Earth Girls Are Easy (S04E08)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
další epizody (23)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Bar micva (S02E10)
O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
The Disconnect (S03E09)
The Game Plan (S03E08)
další epizody (28)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (19)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
Tremors (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
2002 Everwood (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zpěv sirény (S05E04)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Xena (TV seriál) - a.z.
Pointy (S05E11) - a.z.
1997 Komando (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Nevyhnutelné zlo (S02E14)
Výprava (S02E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Muffin Tops (S08E21)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2007 Backstage: Hollywood Fashion (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace