foto

Melinda Clarke

  • nar. 24.4.1969 (48 let)
    Dana Point, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka Melinda Clarke hrala v seriály "Kriminálka Las Vegas" a to postavu Lady Heather Kessler. Od roku 2001 do 2007 si zahrala už v štvrtej epizóde tohto populárneho seriálu. Melinda pracuje bez prestávky už od svojich osemnástich rokov. Len tri dni po tom, čo sa presťahovala do L.A., dostala úlohu v známom seriály "Dni našich životov". Medzi jej najznámejšie filmy patrí Spawn a The Killer Tongue, za ktoré dostala ocenenie ako najlepšia herečka roku 1996 na filmovom festivale v Španielsku. Vo svete seriálov si zahrala tiež v "Xene" a ako poslednú získala rolu provokatívnej Lady Heather v seriáli "Kriminálka CSI". Ako profesionálne trénovaná sopranistka si vychutnáva aj rôzne divadelné muzikály. Doteraz spievala v muzikáloch ako Oklahoma, West Side Story či Sound of Music. Takisto veľmi úspešne pôsobí v oblasti divadelnej drámy. Melinda je vydatá a je matkou dvojročného dievčatka.

martin "myny_svido" švidroň

Herecká filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2003 Animatrix
Animatrix: Přijímací zkouška
Bratři jak se patří
2002 .com for Murder
V ohrožení života
1997 Critics and Other Freaks
Komando: Pro čest a peníze (TV film)
Operace Alfa - Komando (TV film)
Spawn
1996 Boss
Vraždící jazyk
1995 Return to Two Moon Junction
1993 Návrat živé smrti 3
Young Goodman Brown
1992 Umění lovu
1991 Vášeň pod sutanou

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
We're Planning a June Wedding (S08E15)
2016 Gotham (TV seriál)
Into the Woods (S02E17)
Prisoners (S02E16)
Mad Grey Dawn (S02E15)
2012 Dallas (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Under Control (S01E18)
Let the Right One In (S01E17)
There Goes the Neighborhood (S01E16)
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kurz svádění (S02E02)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
2002 Everwood (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Heaven Help Us (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2007 Backstage: Hollywood Fashion (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace