Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o podprůměrné "bulharské" béčko s extrémně retardovaným scénářem a podřadnými herci, mají Spiders 2013 v rámci žánru nadprůměrně povedený look, už jen ta úvodní kosmická scéna je parádní. Nechápu, že nějaký producent nasype fůru doláčů do výpravy a filmařského týmu včetně desítek komparsistů, a pak k tomu přihodí scénář od regulérního mentála. Tohle už bylo příliš blbé i na mě, milovníka pokleslého braku. Nehledě na to, že celý příběh se velmi brzy smrskne do jedné dějové roviny, ve které dédy a jeho ropuchovitá stará hledají uprostřed pavoučího teroru svou malou princeznu. Ale druhou dám, nejen za nechtěnou zábavnost, ale hlavně za halucinační závěrečný boj s pavoučí godzillou, něco tak šíleného se totiž moc často nevidí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na televizní produkci docela slušné triky, ale jinak nuda - nic, co by člověk neviděl milionkrát jinde (děti v ohrožení, statečný dispečer) plus hromady nelogičností (lidé v údajně vyklizené zóně, nelogické chování pavouků i královny - proč lezla vlastně na povrch?, údajně neroztrhnutelné pavučiny, které otec rozerve rukou, puštěná televize v zavřeném hračkářství, na královnu nefungují tankové střely, ale vůz metra je jiné kafe...), ale docela to odsýpá. Podruhé bych to ale vidět nechtěl. :-) ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

No co vám budu povídat! Spe-kta-ku-lár-ní! Obří pavouci s hlavou želvy Mindža, co dělají "Vrrrrrrr" a mají hubu plnou upířích zubů, výkvět charakterního herectva z "Tak jde čas", mnohavrstevnatý příběh, který bude mít nejeden down problém vůbec pobrat, dialogy na úrovni romské přípravky pro jaderné fyziky a celé to má pevně v rukou ostřílený, ugrofinský matador kreativní režie, jehož filmografie připomíná pohled do otevřené žumpy. Prostě čisté potěšení, po kterém má jeden už jen chuť zalehnout s miskou plesnivých psích granulí na fakírské sofa a pustit si nejnovější elpíčko Džastýna Bíbra, aby si užil i zbytek tolik příjemného a vydařeného večera. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak ďalšia konina o pavúkoch. A to som sa nádejal, že možno tento raz niečo lepšie... tak možno nabudúce. Dejovo ohlodané len na akúsi atrapu osvedčenej schémy monster filmov - nehoda, požieranie všetkých okolo, boj s príšerou, víťazstvo, v poslednej scéne ale niečo zostáva.... Snažili sa tu síce aj o vzťahovú odbočku (manželské problémy), no bolo to zúfalo nedotiahnuté a bez nápadu so scenárom škôlkára. No a pavúčkovia? Strašné na pohľad, bohužiaľ v tom zlom zmysle - digitálna umelina z toho kričala na dva kilometre. Skrátka, strata času. 30/100 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každý kdo zná režiséra Takácse, ví, že tenhle chlapík má na svém kontě již celou řadu filmů a většina z nich patří do odpadních vod. Není taky divu, když většinou točí pro Nu Image, takže jsem neočekával ani tentokrát žádné zázraky. Navíc filmy o pavoucích většinou balancují na hranici odpadu (až na pár výjimek). K mému překvapení to však tentokrát až taková sračka nebyla a místy jsem tu zaznamenal i zajímavou atmosféru. Především pak samotný začátek vypadal slibně a než propukla ona „invaze) naplno, měl i samotný děj slušný náboj. Bohužel pak přišli na řadu digitální pavouci a bylo po umění. Ti malí ještě ušli a přestože byli skoro nezranitelní, dočkáme se několika zajímavých soubojů. Avšak ve chvíli, kdy se z betonu doslova vynoří obří královna, jsem „rezignoval“. Naštěstí průměr zachraňuje fakt, že většina filmu je natočena zábavnou formou (teda nevím, jestli to byl záměr), takže jsem se u toho místy i docela dost nasmál...(více na mém blogu : http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/spiders-2013.html ) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama