Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Chen 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to není o nic méně (po stránce choreografie a nasnímání) než standardní sportovní film. A stejně tak, jako většina sportovních filmů se nevyhýbá klišé. Jenže tady je navíc slušná dávka humoru. A pokud se zamyslíte, najdete hromadu sportovních dramat, které jsou stejně neobjevné, ale berou se navíc hrozně vážně (a přesto jsou některá opěvovaná). Z mého pohledu funguje Profesor v ringu v obou rovinách - komediální i sportovní (Kevin James v ringu válí). A ta trocha patosu v závěru? To se prostě dalo čekat. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,193,961Tržby Celosvetovo $70,974,386Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ vtákovina ktorá až tak nezožiera, ušlo to, Kevin James ešte nie je tak prevarený ako Adam Sandler či Ben Stiller /55%/ ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dobře , ale pak se to tak něják rozpadlo a vznikl z toho spíš sportovní film než komedie . Proboha vždyt tam hrál Kevin James jedna z komických ikon a ten nápad byl fajn a dalo se sním i s herci dle mého pracovat , ale bohůžel z toho vznikl spíš sportovní film nevím jestli to byl záměr , ale bohůžel je to tak . ( 10.7.13/MAC ) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tym okolo adama sandlera sa rozhodol nakrutit remake warriora, ale akosi zabudol pridat na humore takze ide v podstate dalsiu nemastnu neslanu kevin jamesovku plnu klise a moralizovania s par vtipmi (ktore casto balancuju na hranici nechutnosti) od brakotvorcu coraciho, ale treba uznat ze akcne sceny su dobre tak ak by to frank skusil namiesto komedie v akcnom filme mozno by sa na to dalo pozerat... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama