Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

bari68 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme hovoriť, Rapošove filmy nikdy nie sú žiadne hitprády a inak tomu nebolo ani v prípade tohto filmu. Bolo tu dosť vecí, ktoré ma iritovali a scény, ktoré tu proste nepatrili. Nedá sa, ale povedať, že to bolo nepozerateľné, na tu všetku biedu film celkom plynul, občas aj dobre bavil a celkový dojem a pocity spolu s naturalistickými obrazmi kamery dávam za plusové body. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ano je to tak, přiznávám se. Mám úchylku na blbé české product-placement filmy. Pokud se chcete podívat, jak je to špatný, tak vás to nezklame. Nejlepší byla paradoxně ta mladá kapela, která měla i celkem slušné písničky (ale soundtrack si shánět nebudu). Film nějakou dobu i dodržuje šablony, které si nastavil. Chvíli to vypadá, že by to mohlo fungovat jako obyčejná šablonovitá romantická komedie. Mladík vs. starý rocker, princezna vs. rockerka. Jen občas to scenáristovi ujede. Proč se hlavní princeznička, která si potrpí na dokonalý vzhled, koupe nahá v řece? To má přece dělat ta drsná rockerka. A proč je ta první sexuální scéna trapná jako ty z Rafťáků? Ahoj, vidím tě nahou, pojďme si za...ehm. Product placement tak trapný, až pobaví. ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Za první hodinu bych dal odpad ( málem jsem to ani nedokoukal ) - stupidní dějová linka, zpracování jak telenovela , dialogy jako by je psal desetiletej bambula, nemluvím o retardované zbytečné roli Koháka ... no ale v polovině to chytilo dech a já si našel jako fanda československého filmu pár věcí, za které přišly čtyři hvězdy: 1) závěrečný song Cvorik vs. Nohavica ( když to doznělo tak jsem nějak si řekl, že to nebylo špatný) 2) téma hudebního filmu tady dlouho nebylo, takže oceňuji ( nejvíc Kollárovce, které jsem neznal) 3) příroda 4) sentimentální obsazení - Kříž, Kramár, Lichý, Vejmělková... 5) hezký holky ( Sara Sandeva a hlavně Michalina Olszanska, která se jako jediná ukáže úplně nahá ( frajerka oproti českým kolegyním), ale je úplně debilně nadabovaná, že slova neladí s pohybem úst) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Předpoklady tady určitě byly - zkušený slovenský režisér, silné středoevropské obsazení, vděčná hudební tematika. Výsledek je bohužel dost špatný. Petr Šiška může být mužem mnoha profesí, ale psaní scénářů nebude patřit k jeho silným stránkám. Příběh stojí za starou belu, je to zmatečný slepenec více či méně povedených hudebních čísel, nepovedených scén našich pseudocelebrit a odhalených těl Michaliny a Sáry. Jedna hvězdička za Michalinu, jejíhož nesmírného talentu je v takové hovadině škoda a druhá hvězdička za poměrně kvalitní hudební složku. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)

Reklama

Reklama