foto

Markéta Konvičková

  • nar. 17.5.1994 (23 let)
    Třinec, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Muzzikanti

Dokumentární

2016 Černá hvězda podruhé (koncert)
Recitál Bohuše Matuše (koncert)
2015 Večer ľudí dobrej vôle (koncert)

TV pořady

2016 Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
Galashow s latinou 2016 (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Zpívá celá rodina 2013 (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Tajemství Karla Svobody (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
Dobré ráno s Jedničkou (TV pořad)
Galashow s latinou IV (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Světla ramp : Pocta Barrandovu (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Galashow s latinou III (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1998 Prásk (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Marcus Revolta ft. Markéta Konvičková - Věř si (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace