foto

Markéta Konvičková

  • nar. 17.5.1994 (24 let)
    Třinec, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2017 Muzzikanti

Dokumentární

2017 Megakoncert Rádia Čas (koncert)
2016 Recitál Bohuše Matuše (koncert)
Černá hvězda podruhé (koncert)
2015 Večer ľudí dobrej vôle (koncert)

TV pořady

2017 Český slavík Mattoni 2017 (TV pořad)
2016 Galashow s latinou 2016 (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Zpívá celá rodina 2013 (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Tajemství Karla Svobody (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Dobré ráno s Jedničkou (TV pořad)
Galashow s latinou IV (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Světla ramp : Pocta Barrandovu (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Galashow s latinou III (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 SuperSilvester 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 U muziky na silvestra (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1998 Prásk (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Marcus Revolta feat. Markéta Konvičková - Věř si (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace