foto

Markéta Konvičková

  • nar. 17.5.1994 (26 let)
    Třinec, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2017 Muzzikanti

Dokumentární

2019 SVO30DA!!! (koncert)
2018 Věra Špinarová... a pořád Vás mám ráda! (koncert)
2017 Megakoncert Rádia Čas (koncert)
2016 Recitál Bohuše Matuše (koncert)
Černá hvězda podruhé (koncert)
2015 Večer ľudí dobrej vôle (koncert)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)

Hudební videoklipy

2020 Mirai ft. Nikol Štíbrová - Dej si roušku (hudební videoklip)
2015 Marcus Revolta feat. Markéta Konvičková - Věř si (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Filmové šlágry (TV pořad)
2018 ANO nebo NE (TV pořad)
2017 Český slavík Mattoni 2017 (TV pořad)
2016 Galashow s latinou 2016 (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2015 Na baru (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2014 Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Zpívá celá rodina 2013 (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Tajemství Karla Svobody (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Dobré ráno s Jedničkou (TV pořad)
Galashow s latinou IV (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
Světla ramp : Pocta Barrandovu (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Galashow s latinou III (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 SuperSilvester 2009 (TV pořad)
Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 Bravo tv (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 U muziky na Silvestra (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1998 Prásk (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky