foto

Sára Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (21 let)
    Skopje, Makedonie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sára Sandeva pochází z Makedonie. Už jako malá se nechávala natáčet na kameru. Začala studovat na konzervatoři. První větší příležitost nastala v roce 2012, když si zahrála v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde ztvárnila dívku Nikol s Aspergrovým syndromem. V roce 2014 nafotila módní kolekci pro „Olé made of stars“. Věnuje se i zpěvu a hře na klavír.

V roce 2015 ji Milan Cieslar obsadil do své komedie Život je život a oblíbil si jí Zdeněk Troška, který ji obsadil nejdříve ve filmu Strašidla, a poté do pohádky Čertoviny. Pracovala i na filmu Muzzikanti.

major.warren

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Po čem muži touží
Věčně tvá nevěrná
2017 Muzzikanti
Čertoviny
2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Světlé zítřky (S01E30)
Štěnice (S01E28)
další epizody (23)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Tvoje světy (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace