foto

Sára Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (20 let)
    Skopje, Makedonie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pochází ze města Skopje v Makedonii a do České republiky se přistěhovala s rodinou ve dvou letech. Herectví se věnuje už od svých 6 let a prvním rokem studuje hereckou konzervatoř. Na prknech divadla La Fabrika ji můžeme vidět v inscenaci PĚNA DNÍ. Na televizní obrazovce se poprvé objevila v seriálu GYMPL S (R)UČENÍM OMEZENÝM na TV Nova. Zde hraje Nikol Matulovou, dívku s ASP (aspergerovým syndromem).

Lukas "lucinkapes" Vesely

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čertoviny
2017 Defenestrace (TV film)
Muzzikanti
2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Světlé zítřky (S01E30)
Štěnice (S01E28)
další epizody (23)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Tvoje světy (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace