foto

Peter Cmorík

  • nar. 22.3.1980 (37 let)
    Rožňava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tak fajn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Muzzikanti

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2017 Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2017 (koncert)
2016 Ondřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016 (koncert)
2014 Vianočný koncert Slovenského a Českého rozhlasu (koncert)

TV pořady

2017 Zem spieva (TV pořad)
2015 Liga proti rakovine (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
Úsmev ako dar 2015 (TV pořad)
2014 Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
Chart Show (TV pořad)
Úsmev ako dar 2014 (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2004 Slovensko hľadá SuperStar (TV pořad)
T-music (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace