foto

Peter Cmorík

  • nar. 22.3.1980 (40 let)
    Rožňava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Tak fajn

Herecká filmografie

Filmy

2017 Muzzikanti

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2017 Slovenští muži vrací úder (koncert)
Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2017 (koncert)
2016 Ondřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016 (koncert)
2014 Vianočný koncert Slovenského a Českého rozhlasu (koncert)

Hudební videoklipy

2016 Jaromír Nohavica, Peter Cmorik - Kříž svůj neseme (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Benefičný Vianočný koncert U. S. Steel Košice (TV pořad)
2017 Hodina deťom (TV pořad)
Zem spieva (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2015 Liga proti rakovine (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
Úsmev ako dar 2015 (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
Úsmev ako dar 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2004 Slovensko hľadá SuperStar (TV pořad)
T-music (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky