Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak deravý a nedomyslený scenár plný absurdit som už dlho nevidel. Scenár mi úplne prišiel ako víťaz nejakej detskej súťaže prvého stupňa ZŠ. Ostatní tomu tiež moc nedali. Jediné pozitívum bolo asi relatívne napätie, ktoré zapríčinilo dopozeranie filmu. Začalo to pomerne dobre, ale skončilo hlúpo. Posledných asi 30. minút bol šalamúnsky prúser. Na čo vôbec obsadzovali do filmu Snipesa? I keď ten splnil svoju rolu pomerne dobre. spoiler: Po smrti jednej z dvoch aktériek vo filme absolútne nezmyselne sa chovala jej kamarátka, ktorá tam viac oplakala babu, ktorú vôbec nepoznala (rok mŕtvu priateľku chalana, ktorého nepoznala ani 24 hodín)?? Film bol somarín plný! Toto by ani Spielberg nezachránil s tým najlepším soudtrackom. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Doslova zmrvená scifi s šedivákama, které jsem se zájmem pustil. Tvůrci se inspirovali kanadským kolegou Extraterrestrial a prvky ze Znamení, bohužel to je jiná liga pánové. Film s klasickým klišé mladých, blbých, zamilových valí v džípu do hor zaskotačit na chatu, což o to, právě i tohle klišé můžu, ale to co filmaři nezvládli v době, kdy má začít strašidelné nahánění lidiček v hororovém lese po spuštěné invazi, je cosi katastrofálního. Obloha plná nepřirozených zjevení a s nikym to nehne. Barák vám oblézá úchylný Snipes, který si už asi nemůže moc vybírat a občas se někde škvírou nakoukne neméně úchylný figurant v gumovém obleku. Mimozemšťané vůbec nefungují, odněkud přijdou a zase odejdou, stačí trochu zakvičet, protože v celém lese chodí asi jen dva. Ve stylu´´dneska jde Alois. Nejdu. Drž hubu, víš, co mi od minula dlužíš, tak skoč k tomu oknu a udělej bububui!´´ Když vám tam po nějaké době prolítne zářící medůza kuchyní, nevím co přesně v tom víně bylo? Budování napětí a následná akce bez špetky strachu je amatérismus nadšenců do druhého ročníku filmové školy. Konec vám ukáže finální vizi, která se tváří jako tvrdé rozšíření X-men univerza a Pachu krve. Dost! 10% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Parta mladistvých, dodávka ( v tomto prípade SUV ), cesta do horskej chaty s tradičnou zastávkou na benzínke...kde som to všetko len videl? 90% slasherov začínala práve takto. Okrem toho, že miestnu hrozbu v podobe Jasona, vidlákov alebo nadprirodzených monštier tu nahradili mimozemský bubáci. A ešte jeden bubák, tu kazí svoju už aj tak posr@tú kariéru. Wesley Snipes. Dlhy ale treba platiť. Koľko ale dlžia tvorcovia divákom, má však nedozernú hodnotu. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko ospevovaných nezmyslov na tento absurdný film je opätovne potvrdením tézy, že základ slova reklama je Klam. Ilúzia vznešenosti, radoby mimozemský koncept s ohavnosťami nielen v mimozemskej lodi na štýl Matrixovych hadíc z chrbta, ale aj na poli akčnom a hereckom kdesi v dubovej chate s Snipesom, ktorého zúfalstvo je hmatateľne. Mario natočil čistokrvný, nezáživný, mdlý, amatérsky, nikomu nič nehovoriaci film, kde je dogmatickou pravdou to, ze sa divák cíti vrcholne trápne. A ja opäť vravím do čerta! (Videné 16.2.2021, Antikkino) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dlouhé době pustil něco se Snipesem, a nepřekvapivě to stálo za starou belu. Prvních 40 minut se neděje ve "filmu" vůbec nic. Pak se to sice nějakým způsobem rozjede, ale slovem rozjede představte zařazení maximálně druhého rychlostního stupně. Scénář je samozřejmě tupý jak lžička, logika si taky dala dovolenou, a tak nezbývá jen přežít do konce týhle lobotomie, která je jen dalším z nekonečné řady těchto filmů. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno