Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (293)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nedokázalo úplně chytit, ale přičítám to dubbingu, nic ve zlém, ale Rogenův hlas a styl toho, jak mluví já znám, a tento dabér k němu vůbec neseděl. Ovšem koukat znovu v originále mi přijde už zbytečné. Místy dobré fóry, místy dost ujeté, úplně to celkově nesedí do sebe. Ale na jedno zkouknutí... Proč ne hele ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dosť dlhej dobe, americká komédia, na ktorej som sa z chuti zasmial! Seth Rogen je väčšinou záruka kvality, a v tejto postave sa dokázal vyblázniť naplno! Zdatne mu však sekundovala aj Charlize Theron, ktorá ma svojim spôsobom dosť prekvapila, pretože som ju mal skôr zaškatuľkovanú ako dramatickú herečku. Viaceré dialógy a hlášky stáli naozaj za to a sem-tam som sa dokázal impulzívne zasmiať - hoci uznávam, že tu bolo aj dosť zbytočného tlačenia na pílu (najmä v tej sexuálno-úchylnej rovine), bez ktorého by sa to kľudne zaobišlo. Príbeh po scenáristickej stránke bol fajn, aj keď v podstate šablóna - samozrejme občas dosť mimo reality, ale o to zas pri komédiách až tak nejde. Išlo celkovo najmä o pobavenie, a v tomto prípade bola misia úspešne splnená. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příběh je pochopitelně jasná hovadina, a protože jde i o romantiku a nejen o komedii, je závěr až děsivě předvídatelný, a přece jsem se dost dobře bavil. Nebýt oslavných davových scén v závěru, které si patosu chtivé americké publikum tolik žádá, klidně bych ještě jednu pětihrotou přihodil. Pokud je totiž mužským romantickým hrdinou otylý rabín v šusťákovce, který občas přeleští karosérii či podlahu tím mopem, co nosí na bradě, je těžké se nesmát. O oku příjemné záběry se s přehledem postarala Charlize Theron, scénář nebyl tupý, bylo se čemu zasmát, tak proč ne? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spíše než s láskou se jedná o srážku s nudou. Notting Hill nebyl určitě nejskvělejší romantickou komedií všech dob, ale nabídl nám Julii a Hugha ve vrcholné formě se srdcem na dlani. Tady máme chladnější dvojici. Politička, která si musí dávat pozor na každý svůj projev těla, slovo se zamiluje do bývalého novináře, který jí píše projevy. Seth Rogen se pro romantické komedie opravdu nenarodil, ale co překvapí, tak se do nich nenarodila ani Charlize Theron. Jediný kdo mě potěšil byl neustále se zlepšující O'Shea Jackson, který herecky roste do extraligy. Myslím že na nějakou dobu si romantickou komedošku zase nepustím, protože to fakt přestává být sranda. 50% ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama