Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak to byl nářez jedna radost, jen mi vadila jedna věc. Proč sakra, když teroristické  komando přepadne základnu, obránci nepoužijí dosud plně funkční vrtulník a nešijí to nich z jeho kulometů,nedej Bože něčím více, nýbrž si počkají, až to do něj směsice Arabášů napálí granátometem? No nic, no... jinak film měl spád, prvně v životě mi nevadilo nasnímání nestatickou kamerou, což jinak nesnáším a musím uznat, že Adkins umí. To byla radost vidět, jaké má pohyby, že je schopen předvést se tak, že u věříte, že je člen SEAL. Krom sympatického vzhledu má skvělý úsměv. Takže film utekl jako voda a já zase viděla tu chlapskou ješitnost, manipulaci, odvahu i fanatismus, který zabíjí vše živé. Covid všech variant na vás! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dějově nenáročný, ale vkusně provedený akční snímek. Nutno podotknout, že si mnohem více cením první poloviny, jenž je mnohem uvěřitelnější a nese se alespoň s nějakým náznakem dějového zvratu. Zato druhá polovina už se pouze soustředí na nepřemožitelnost Scotta Adkinse, který se rozhodl porazit všechny nepřátele úplně sám. Asi to stojí za shlédnutí i když je to jen další zapomenutelný průměr. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo je tady ta zjevná snaha se za každou cenu držet toho konceptu na kterým je to postavený jenom to prostě funguje někdy víc a někdy míň a samozřejmě, že všechno se časem okouká. Co se Adkinse týče tak určitě už měl s režisérem Nunnem podařenější spolupráci v předchozím filmu Likvidátoři. Nicméně tady ještě nebudu tak krutej jako někteří moji oblíbenci a tu čistě průměrnou trojku tam dám.50% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Keď sa ľudia dozvedia čo robím, každý sa ma pýta koľko ľudí som zabil. Nikto sa ma ešte neopýtal koľko ľudí som zachránil.“ Už ani Adkinsova brada nie je zárukou kvality. One Shot (veľmi príhodný názov) je film, ktorý sa tvári ako natočený na jeden záber. S výnimkou úvodných pár minút ide o nepretržitú strieľačku, takže hráči Counter Strike si prídu na svoje. Mne tento videoherný štýl nič nehovorí, už po zhruba piatich minútach mi tá nepretržitá akcia pripadala byť strašne monotónna, a tak príjemným spestrením boli pre mňa iba (asi) tri bitky, kde Scott pre zmenu predvedie neskutočne rýchle ruky. Kvôli evidentne nízkemu rozpočtu tento raz James Nunn nemohol použiť žiadny kamerový filter (ak to bol zámer, aby film pôsobil surovo a drsne, tak nevyšiel) a natáčanie prebiehalo na Adkinsovej záhrade, čiže exotické lokácie načakaje. Takže zhrnul by som to tak, že síce je vidieť, že chalani pred aj za kamerou sa snažili, no tento typ filmu sadne hlavne hráčom PC hier, ku ktorým sa už zopár rokov neradím. 25 % ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím ochrnutou primabalerínu Scocota Asskinse v hlavní roli opravdu dobrého, svižného, napínavého a výborně, výborně (ano 2x!) natočeného onlajn akčňáku s dialogy vymykajícími se jeho obvyklému standardu přípravky pro mongoloidní rétory a hudbou nezkopčenou z „Busty MILF stufed with black monstercock“, v němž nebude opět vypadat jako retardovaný bukanýr, s dusivým smíchem jej pošlu do zevního genitálu s tím, že je to asi tak stejně pravděpodobné jako Árny v homopornu. No tak mě ten smích přešel, no. Vyhlášený céčkový bukvoid poprvé ve své kariéře nepůsobí jako přitroublý BABY SEAL a jeho baráková deratizace islamistů nožem na wombaty je, zejména díky famózní jednozátahové kameře, naprostý vrchol akční sezóny. Arnold by asi měl pomalu začít depilovat. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V úvode filmu sa dozvedáme, že sme na utajenej základni niekde v Poľsku. Preto nedáva zmysel, aby nákladiak, ktorým prídu teroristi, mal pravostranné riadenie. (Johnny.ARN)
  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)

Reklama

Reklama