Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl vlažnější, ale postupem času mě to hodně chytlo. Prudérní Poláci po "Všichni moji přátelé jsou mrtví" přináší další pro ně nestandardní dílo, které je správně feministické, zábavné a bizarní. K tomu hraje naprosto úchylná hudba, která krásně doplňuje celý seriál. Navíc Pavlínka je vyloženě kouzelná (ačkoliv občas na pěst). Ale ona vlastně i Natálka. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Polky to chtěj taky! Příjemná zábava Východoevropského Koláče (Made in Poland, český spotřebitel se začíná rosit) s občasnými rušivými elementy, čili klasický Netflix, ono ale vlastně v Polsku jsou naprosto běžně katoličtí otcové z uprchlických táborů a armáda je rozmanitá víc než genderová studia na UCLA, jsem to ale hlupák. Naštěstí toho není tolik, takže dojem neskažen. ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Jo! Polsko se pustilo do natočení "erotického" seriálu. Většina lidí si myslí, že jejich cílem bylo vyrovnat se se Sex education, což je špatně. Primárně smekám, že takovýhle seriál vznikl v Polsku, kde se nyní děje co se děje. Tři studentky z absolutně rozdílných vrstev se spojí, aby vytvořili appku, která dovede každou ženu k orgasmu.  A proč? Protože Natalie musí vyhrát projekt na VŠ a okouzlit společnost. Její projekt na zlepšení spánku totiž není dost atraktivní. A to, co chtějí všichni je sex. Všechno má ale svoje úskalí - Natalie je panna a její nejlepší kamarádka je katolička. A tady smekám podruhé! Protože všem, co si stále myslí, že věřící nemají soukromý život otevře příběh 23 leté Pauliny snad oči. Je to vtipné, svižné, nenáročné, lehce feministické, nejsou tam žádní černoši! a český dabing se taky povedl.  Obsazení se mi líbilo moc (některé herce můžete znát z jiných polských seriálů). Stopáž příjemná. Není to nic, co bych si musela pustit každý rok, ale povedlo se.  ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Plz, už ne, Poláci už by neměli točit cokoli o sexu, nejspíš ani ve vzdělávací rovině. Nápad možná dobrý, ale zpackaný a ani zdaleka nedosahující odvážnosti a jebnutosti Sex Education. Hrozně chtěli, ale zkapalo to na divném scénáři a ještě divnějším soundtracku. Jediné klady - teplý ajťák a nakonec zajímavý příběh puťky Pauly. Možná kdyby ta třetí říše nepadla, dopadlo by to lépe. ()

catt 

všechny recenze uživatele

Zatímco Sexuální výchova byla příliš americká, maximálně dělaná na efekt a místy velmi trapná, Sefixy je mému vkusu mnohem bližší + hrdinky jsou přirozenější, chování postav není nelogické. Seriál je normálně zakončený bez nějakého násilného clifhangeru a happy end přesně v duchu života. Možná je to opravdu jenom přiblížením vkusu a chování evropanů (i když Sexuální výchova je formálně britský seriál, působí naprosto americky). Trochu otřesná hudba, ale v rámci žánru a cílové skupiny asi snesitelné. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama