Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

majxik 

všechny recenze uživatele

Na mě tento druh humoru moc nezabíra, a zachraňuje to leda Jackie Chan se svym charismatem... ale bohužel jinak nic moc... často jsou vidět chvaty které jsou 5cm od cíle a cíl i tak odletí přes pulku placu... sice je to nejspíše problém techniky z 78roku, ale i tak mi to příliš kazilo dojem než abych si to mohl opravdu vychutnat. Možná v tom hraje i roli že jsem zrovna nedávno viděl IP mana který je přeci jen o nějakou dimenzi vedle... ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je opravdovým mistrem svého oboru. Tenhle film je hoden nosit druh akční komedie! Naprostá fantazie jak se střídaly bojové scény s vtipnými momenty a poté dohromady. Tenhle film si budu dlouho pamatovat a po nějakých čtyřiatřiceti letech patří k opravdové špičce mezi svým žánrem! Málo co mě tak nadchlo a zvedlo náladu. 10/10 ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mal talent už od počiatkov ako vidíme v tomto filme. Jeho majstrovské kúsky bojového umenia ktoré nám tu predvádza v spojení s jeho humorom je nezabudnuteľný zážitok. Zaujímalo by ma, či Jackie naozaj ovláda toľko rôznych druhov bojových umení alebo má nacvičených len pár ťahov aby to mohol zahrať. ako napríklad aj štýl opitého muža, ktorý tak dobre predviedol vo viacerých filmoch. Bola tu aj dobre vykreslená a odôvodnená postupnosť a stupňovanie obtiažnosti pri učení sa bojových umení, a taktiež aj nutnosť počúvať svojho majstra. Každý kto má rád bojové umenia, najmä tie ázijské by si nemal nechať tento film ujsť. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka největší! Další klasa z dětství, poprvé viděno taky z videopůjčovny. Humor co tady je, je fakt prdel, stejný herci z filmu Škola hada a stejný český dabéři. Bohdan Tůma zas jako Jackie Chan a fakt k němu sedí. Siu Tien Yuen jako mistr Su Hua Chi je borec :D Hraje mistra totožnýho jako ve filmu Škola hada. Opilý box neboli Osm opilých koček, to bylo skvělý :D Mistr chlastá hodně vína a naučí to Jackieho Chana jak bojovat vylitej :D Jang-Lee Hwang stejnej záporák jako ve filmu Škola hada a je to pěknej zmrd :D Český dabing nemá chybu. Určitě mám tenhle díl radši než Legendu o opilém mistrovi i když v dalším pokračování se mi ty souboje líbí víc. Další jeden z nejlepších filmů Jackieho Chana :) Je to skvělý! Klasika. ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Tak tu asi to hvězdné hodnocení srazím. Jackie Chan je ukňouraný fracek, který se ani za mák nepoučí ze svých chyb a jeho učitel, starý opilec, který se až po džberu vína udrží na nohou měl být prý tím nejtvrdším učitelem Číny, haha. Sice tu jsou vtipné momenty, bitek by mohlo být méně, a hlavně zápletka by nemusela být tak jednoduchá a přímočará...ale chápu, to se od kung-fu filmů přece očekává:) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Vo filme bolo predstavených viacero štýlov bojových umení:
    - Hung Ga podľa Wong Fei-hunga a jeho otca Wong Kei-yinga
    - štýly hada, tigra a žeriava vychádzajú z Hung Ga so vzťahom k Fujian (Biely žeriav), Lama Pai (Tibetský biely žeriav), čierny tiger a štýl hada z kung-fu
    - štýl opice, populárny ako prvok bojového umenia severnej Číny je tu predstavený tiež veľmi podrobne a vieryhodne
    - štýl opitá päsť
    - štýl taoistických ôsmich nesmrteľných. (Peter-1307)
  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama