Reklama

Reklama

Morčauta PuiPui

(seriál)
TV spot
Animovaný / Komedie / Rodinný
Japonsko, (2021–2022), 1 h 12 min (Minutáž: 3 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Jsou to morčata! Ne, počkat – jsou to auta! V seriálu natočeném technikou fázové animace zažívají roztomilá, chlupatá morčauta spoustu zábavy a dobrodružství. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na Festivalu Fantazie 2021 jsem měl čas jen na pár přednášek a jsem moc rád, že jedna z těch, kterou jsem si vybral, byla právě k tomuto pořadu. Do té doby Pui Pui Molcarem nedotčen jsem rád, že linie SeriesConu může prezentovat i věci jako je tato. Díky těmto Morčautům jsem se vrátil do dětství. Na doby sledování Cartoon Networku, kde v jednom kuse běžely kraťasy a zároveň i na doby sledování Snídaně s Novou, kde se vždy mihl nějaký ten cartoonový kraťas (jestli tomu tak je i dodnes netuším). Morčauta jsou na dnešní dobu ideálně krátká, přesto úderná, vtipná, dobře stop-motionově naanimovaná a přístupná všem věkovým skupinám. Kdo by to tedy měl vidět? Fanouškové morčat. Fanouškové vzácného střetu klasicky cartoonovsky bláznivých konceptů se zábavou pro celou rodinu (rozhodně doporučuji koukat ve více lidech). A v neposlední řadě i majitelé Netflixu, kde je tento seriál aktuálně k sehnání. PUI! ()

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Muj 4 lety syn to miluje. Ale to mi netvrdte, ze dospely, zdravy jedinec tomuto paskvilu muze dat vice jakjednu hvezdu?  Kde se proboha podely klasicke pohadky? ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Uletene japonske morcacie auticka v kratkych rozpravkovych epizodach. Kazda ma iba 2,5 minuty a nejake ponaucenie pre male deti, ale milujem morcata, molcars su neuveritelne roztomile a ohromne ma to bavilo. Da sa vidiet na Netflixe. ()

Reklama

Reklama