Reklama

Reklama

Werewolves Within

Trailer 2

Obsahy(1)

Keď snehová búrka uväzní obyvateľov mestečka Beaverfield vo vnútri miestneho hostinca, nový lesný ranger Finn (Sam Richardson) a poštová pracovníčka Cecily (Milana Vayntrub) sa musia pokúsiť zachovať pokoj a odhaliť pravdu o tajomnom stvorení, ktoré začalo terorizovať komunitu. (Arsenal83)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (24)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zábavná až parodická variace na styl Deset malých černoušků či Vraždu v Orient expressu, která se kromě slušného herectví může pyšnit i technicky áčkově zvládnutým stylingem a vtipným režijním stylem podobným filmům Simona Pegga. Postavy jsou zábavné, děj odsýpá a na konci se na poměry filmu dostaví i slušné jatka a fajn odhalení. Trochu mě bolí, že film není možná tak vtipný, jak by měl být, a díky tomu si vyslouží “jen” 2 hvězdy, ale na to, jaká je to “blbina”, je to celkem obstojná a logická záležitost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film nastúpil na vlnu nových hororov, ktoré sa snažia byť vtipné a podľa mňa to nie je dobrý žáner. Málokedy sa vydarí, aby fungovali obe roviny, a v tomto prípade žiadna hororová línia v podstate neexistovala. Ono je to skôr vyslovene pokus o komédiu s krimi prvkami. Síce prišlo pár pasáži, kde sa to už preklápalo do hororu, ale všetky ostali tak nejak zabrzdené. A to bola podľa mňa zlá voľba. Vzhľadom na námet sa mali vykašľať na nejaké veselé momenty a urobiť z toho poriadny krvák s ľakačkami. ()

Reklama

B3n 

všechny recenze uživatele

Horor a komédia mi až na niekoľko výnimiek (Zombieland) vôbec nechutí, pretože tvorcovia buď preháňajú, tlačia na pílu, alebo sú všetko fekálne vtípky, ktoré po chvíľke nudia. Nie je to prípad Werevolves WIthin, tento film sa dal jeden krát zvládnuť, aj keď to nebolo až také vtipné a ani až také hororové, skôr smerom do mysterióznej komédie s prvkami kriminálky. Na rozdiel od iných komédií si tu viem predstaviť, že sa niekto môže na tomto filme úprimne zabaviť, zasmiať, nakoniec nebolo to až také hrozné, iba to nie je moja šálka kávy a niekoľko vtipov sa mi páčilo. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Hororové komédie obľubujem, takže vždy dám takýmto filmom šancu. Bohužiaľ, o horor tu nešlo vôbec, čo je pochopiteľné pri komédiách sa to dá len veľmi ťažko. Horšie však je, že po komediálnej stránke som sa pousmial asi len raz. Celý film sa vkuse kecá, čo mne osobne nevadí, vadí mi však, že to kecanie nie je vôbec vtipné. Ústredná dvojka sympatická ale ostatné postavy vyložene otravné a nezábavné. Koniec sa mi však celkom páčil. Medzi 2 a 3*, prikloním sa ale k horšiemu nakoľko som sa chcel aspoň nasmiať a to sa nestalo. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vlkodlačí horor, kde opět zafungovala žánrová kletba a to že vlkodlačí horor je málokdy dobrý, či dokonce výborný film. Námět se skupinou lidi uzavřené sněhovou bouří mezi kterou je vlkodlak je výborný, ale postavy jsou otřesné. Takovou bandu příšerných kreténů aby člověk pohledal, to jejich hádání je snad až někde na úrovni Výměny manželek. Hlavní hrdina je trouba, vlkodlaka jsem neomylně tipnul (přesně z těch důvodů které vysvětlí na konci) a horor? Ten skončil někde v záchodě, protože vraždy a gore mimo záběr, většina lidí se stihne pozabíjet dříve než to udělá vlkodlak a ten se objeví 5 minut před koncem a je otřesný. Zkrátka typické béčko, kterému ale dávám 2* protože jsem se párkrát zasmál a aspoň jsem se nenudil ani nemusel přemýšlet co tím chtěl básník řícit. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Námetom pre film je videohra rovnakého mena vydaná spoločnosťou Ubisoft v roku 2016. (drake31)

Reklama

Reklama