Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (1 722)

Fr 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak rychle se dokážou věci zvrtnout do úplných sraček..... Když Zemi ovládnou zombie, k přežití potřebujete pravidla (hned je jasný, proč šli první na řadu tlouštíci). Ano, tenhle film je úsměvnej a krvavej. Je totiž o nakopávání prdelí. Jednoduchý příběh těžící z ulítlých scén, šíleného (skvělého) W.Harrelsona a solidní muziky. Prostě ujetá šílenost s vyvražďovačkou v zábavným parku jako s třešničkou na zábavném dortu. Naštěstí i v Zombielandu je čas na lásku. A Bill Muray? No a co... PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla výzva od jednoho uživatele a já naprostá nehororka jsem si řekla.....že to na just dám a s hrůzou jsem si to ještě pustila pozdě večer. A vida, když jsem zavřela oči při různých momentech hladových zombíků, vyloupl se z toho celkem zábavný horor s výbornými hláškami s chlapem jak víno, Woodym a s kočkou Stoneovou. Občas mi to nedalo a dívala jsem se na ty autíčka poházená kolem a díky za triky. Na konci jsem se už nenamáhala zavírat oči a jednohubkový horor mám za sebou........vidíš, zvládla jsem to ! Když vypustím zvratky, tak klíďo solidní čtyřka. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další z naprosto ulítlých zombie komedií, které se poslední dobou začali množit jak na běžícím pásu. No a jak popsat příběh ? -- Woody hledá buchtičky, Murray se líčí jako zombie. Van Hallen je zombie a běhá po Hollywoodu, no a na konec Emma a její sestra jedou do zábavního parku na houpačky v Hammeru, kterej našli plnej zbraní. Gagy a herecké obsazení, a kurz přežití v Zombielandu jsou dobré, ovšem co mě trošku vadilo byl nesmyslný nápad jed do lunaparku se pohoupat a povozit, když všude běhaj zombíci. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

(Don't Fear) The Reaper, děcka. Bohužel jsem se trefil, když jsem po dokonalých úvodních titulcích posmutněle konstatoval, že nic lepšího už následovat nemůže. Zombieland je totiž filmem kde největší klad je současně i největším záporem. Woody Harrelson je sice nesporně výtečný a celé to táhne, ale ta role si i přesto žádala někoho s kultovním statusem poctivě vydobytým v nesčetných béčkách. Ano, někdo formátu Bruce Campbella by byl vhodnější. A tak je to v Zombielandu se vším. Co tu najdete je dobré a zábavné, ale zároveň z toho čiší o kolik to mohlo být lepší a dotaženější... PS: Za odkaz na Vysvobození velké díky. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Paul Wernick, Rhett Reese | Hudba: David Sardy | Produkcia: Gavin Polone | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Relativity Media, Pariah | Rozpočet: 23,6 miliónov $ | Tržby: 102,391,542 $ || Tak to jaká haluz bazzmek :D Hoďka a pól smršti scén, ktoré si robia srandu zo všetkých doterajších filmových zombie počinou. Už samotné úvodné titulky sú hodné samostatnej zombie-kultovosti :D Forma dokonalá, no škoda nedotiahnutej dejovej linky, kôli ktorej som vlastne počas celého filmu cítil akúsi divnú prázdnotu. Chýbala náplň, ktorú obsahuje premňa zatial najlepší zombie-počin, Dawn of the dead. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

  • V celém filmu promluví pouze 7 postav. (Vojtas12)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama