Romantická komedie 101 (TV film)
Romantic Comedy 101
Romantická komédia č. 101
Rodinný
Kanada, 2001, 92 min
Peter DeLuiseObsah
Hlavními postavami tohoto filmu, který spíše než milostný příběh připomíná děsivého Vymítače ďábla, jsou dva kamarádi. Marek, jehož ženy zbožňují a Patrick, který naopak má v lásce smůlu. Oba jsou zaujati stejnou dívkou Jennifer (oficiální text distributora)
castor
Ááá, tady se někdo snažil kouknout na zoubek nadobro propranému romantickému žánru, no, nápad to nebyl špatný, ale ve výsledku je stejně nejlepší pohled na sličnou newyorčanku Natalii Cigliuti!!(14.8.2008)
lakikaki
Trošku ma zarazilo tunajšie hodnotenie (25%). Romantická komédia č. 101 nie je žiadnym excelentným filmom, ale zas tak zlé to nebolo. Potešil ma najmä nápad rozprávať príbeh z pohľadu tvorcov filmu aj čiastočná karikatúra romantických komédií a ich klišé. Nič svetoborné, ale ako film na jedno pozretie to poslúžilo dostatočne.(7.5.2007)
JJ.Gibson
Z počátku se zdála býti 101 něco trochu jiného, než co vídáme v každém romantickém filmu. Pár pěkných gagů se zde najde, ale jakmile se film blíží k polovině, je vám jasné, že zase zavládne ten nudný americký styl slaďáren. Potěšila mě role Christophera Judgea, ale chyběla mu tyčová zbraň, což mě zklamalo. To je asi všechno...(18.12.2007)
Aven
To jsem opravdu jediný, kdo chápe, že ten film si utahuje sám ze sebe?????????(18.12.2007)
carly
nevidela som to celé, ale nápad to malo skvelý. aj obsadenie. ja má rada, keď si robia srandu sami zo seba(14.5.2008)
Chen
Jak tak tvrdý nebudu. Romantická komedie 101 ví jaká jsou klišé romantických komedií a záměrně je používá. Nebere se vážně a nechce to ani po divácích.(18.12.2007)
Matts
Skutečně "originální" pojetí bezbřehého shitu.(18.12.2007)
Prvok
Jedna hvězdička za Teolka a ta druhá za snahu......film splnil to co sem od nej čekal-trapnost a žaludeční vředy.Škoda slov(17.12.2007)
dom1n1ck
Myslím, že ne úplně ztracených 92 minut. Sice je to klišé zarámované v klišé, ale občas se tohle jedno velké klišé podívá na každé romantické klišé trošku ironicky.(27.12.2007)
bigbadboy
Jedna hvězda za rádoby nápad.(18.12.2007)
Maky775
Nechápu, proč všichni film tak zatracují. Nápad byl dobrý a i zpracování bylo povedené. Na víc než tři hvězdičky to nemá, ale myslím, že ty tři si zaslouží.(11.8.2008)
xander
Nudná a trápna romantická komédia, používajúca najväčšie klišé, nudných hercov a slabučký scenár. Velmi pripomína lepšiu ale tiež slabučkú komédiu Pomoc! Ja mám rande. Ale prečo tu hrá Tom Arnold to neviem.(14.2.2004)