Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (14)

plakát

Krotitelé duchů (1984) 

Asi sem žil na jiný planetě nebo sem byl v komatu ale tenhle film kolem mne projel jako lams na motorce.

plakát

Protiúder (2002) 

sakra lidi!........dit je to arnie!

plakát

Exkurze smrti (1999) odpad!

na tenhle "film" bych mohl koukat pořád :D.děkuju film+ a lidské naivitě .....tohle je komedie století

plakát

Kanibalové (1980) 

At je filmové násilí sebe víc zvrhlejší ,úchylnější a krvavější nepohorší mne to ale v případě že je 100% reálný.....(stačila ta rozřízlá vačice na začátku filmu).Měl sem trochu divný pocit, ještě půl hodiny po tom co sem to vypnul.Tohle není film ani dokument nedovolím si to hodnotit.

plakát

Mé druhé já (2007) 

Taková malá filmová revoluce :-) celou dobu člověk čeká jeden z nevyhnutelných, profláklých konců jak to u podobných zápletek bývá(Jodie se dostane do vězení+srdce rvoucí závěrečná scéna kdy torrence i přes svoje city dá přednost zákonu a spravedlnosti,smrt Jodie,smrt torrence+Jodie se sama vydá do rukou zákona a možná i naivní vyvrcholení kdy jodie stojí za správnou stranou kapesního děla, na druhé straně hlavní grázl a co čert nechce,Jodie překoná sama sebe, vysvětlí grázlovi že nebude jako on třískne ho po kebuli a vydá sebe i grázla do rukou zákona.)ale pak příjde boom a těch posledních 5 minut donutí těch zbývajících 110 minut trochu přehodnotit.

plakát

Ponorka (1981) 

kam se hrabou všechny krvavý přílivy a podobný kaše. Shlídnul sem directors cut a vydržel sem nehnutě celých 215 minut sledovat počínáni posádky.Režisér nedá divákům žádné informace, diváci vidí pouze to co posádka a nechá je tak napnuté čekající na každou další proti ponorkovou nálož. Zajímavá je psychologie posádky která postupem času obnaží některé postavy až na samotnou hranici hysterie a paniky, nedá se s jednoznačností určit hlavní postava,postavy tu dostávají prostor podle důležitosti své šarže. Stejně jako po psychické stránce se mění i vizáž..námořníci zarůstají,potí se a hnijou.

plakát

Epizodní herec (2000) 

Pro mne dost netradiční snímek,chvilku mi trvalo než sem se tzv.chytil ale pak sem si film užíval.Dal bych 5 * ale konec mne zas tak neoslovil.

plakát

Killer (1989) 

Kdybych před tímto filmem neviděl Tarantinovy filmy asi bych hodnotil jinak ale kdyby tarantino neviděl tento film,nikdo by pak neviděl tarantinovy filmy protože by zkrátka nebyly. Jinak svižný akční film s několika roztomilými bugy bez kterých by ovšem tento film asi nebyl taková klasika, to že John Woo sype na svoje aktéry hordy nepřátel ze všech možných úhlů a vzápětí jakoby uzavřel kohoutek a dal tak čas pro rozhovor hl. hrdinů mi prostě nevadí, ba naopak si to vychutnávám a těším se na další porci střelby a krve.Snad jen po hudební stránce mne film moc neoslovil.

plakát

Nadaný žák (1998) 

Já sem hned vědel že gandalf neni zas takový svatoušek.