Reklama

Reklama

Komedie o muži, který si vzal němou

(TV film)

Obsahy(1)

Soudce Leonard Botal (V. Taub) si stěžuje příteli (B. Křížek) se svým trápením. Vzal si mladou, krásnou ženu (J. Petrovická), která je bohužel němá. Nejen že mu to vadí v soukromém a intimním životě, ale začalo mu to zasahovat i do profesního života. Začal vyhlašovat rozsudky pantomimicky. Přítel mu poradí, aby povolal slavného lékaře (J. Chvalina), který ženě určitě vrátí hlas. A to se opravdu podaří. Jenže teď teprve začne soudci to pravé peklo… (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

curil 

všechny recenze uživatele

Kdyby soudce Botal jenom tušil, jaký má jeho žena hlasový fond a vyřídilku, tak by určitě o její uzdravení z němoty neusiloval. Okouzlující Jiřina Petrovická jako soudcova žena a Valter Taub při vyhlašování rozsudku pantomimou. ()

topi 

všechny recenze uživatele

"Co? Myslíte, že ten příběh neodpovídá skutečnosti? To je autorova vina, my nic, my herci. Pánové, je libo?" Těmito slovy kočí Valter Taub jako soudce Leonard Botal geniální komedii podle předlohy Anatola France, ve které přijde na to, jak vyzrát na užvaněnou ženskou. A co že to pánům na konci nabízí? To se schválně podívejte! :D ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama