Reklama

Reklama

Clarksonova farma

(seriál)
  • Velká Británie Clarkson's Farm
Trailer 1

Série(3) / Epizody(24)

Intenzivní, namáhavý a často veselý rok v životě nejnepravděpodobnějšího britského farmáře Jeremyho Clarksona. Připojte se k Jeremymu a jeho partě zemědělských spolupracovníků, kteří čelí nepřízni počasí, neposlušným zvířatům, nereagujícím plodinám a nečekané pandemii. Toto je Jeremy Clarkson, jak jste ho ještě neviděli. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásná věc. Dojemná i zábavná, plná různorodých emocí, sympatických postaviček a Jeremyho v poloze, ve které by ho nikdo nečekal, ale která mu naprosto neuvěřitelně sedí. A je to na něm vidět. A taky je vidět, že nic nebylo dopředu připraveno, ale prostě se natáčelo vše, co Jeremyho týmu postavil osud, příroda a pandemie do cesty. Jedna z nejkrásnějších, nejzábavnějších a nejdojemnějších věcí letošního roku. A je naprosto neuvěřitelné, že Jeremy, mě v této své nové úloze (ve které se mimochodem zcela našel) bude bavit víc, než v TG či GT. A tady se to stalo. Z Jeremyho farmy by klidně mohla být nekonečná reality show o tisíci dílech a stejně by se neomrzela. Tak moc dobré, krásné a zajímavé to je. 100%. ()

Warhaus 

všechny recenze uživatele

,,We never know what Jeremy is gonna to do next..'' tenhle pořad nemá chybu. Vše působí autenticky, poučně, zábavně a celý zážitek je intenzivní celých osm dílů. Od nákupu Lamborghiny traktoru, přes sheepsex až po shánění komabjnu. Každý se doplňuje a vlastně jsem ani jednou nepomyslel, že by mi chyběl někdo z velké trojky, byť na ně Jeremy trefně narážel. Vše je, i přes menší štáb, bezchybně natočeno. Tenhle pořad dokonale vystřídal The Grand Tour. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jeremy Clarkson si pořídí farmu a začne hospodařit. A protože to je náš starý známý Jeremy, všechny zemědělské aspekty vezme řádně od podlahy s vervou sobě vlastní. Clarkson's Farm mimo tento stěžejní atribut zaujme i precizním zpracováním, nádhernými záběry na oku lahodící anglická políčka a plejádou výrazných postaviček (Gerald!), díky nimž celý tento bláznivý dokumentární koktejl dostává ten správný náboj. Pokud jste tedy vždy toužili vidět Jeremyho ve směšně velkém traktoru značky Lamborghini, nebo jak strká celou paži ovcím do zadku, zde jste opravdu správně. Výborná práce! (Prime Video) ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Obsahově je to to co přesně čekáte od takového seriálu s Clarksnoem, ale překvapí to hloubkou. Na skvělou kameru s úžasnými scenériemi už jsme si zvykly, ale i tak musím zmínit, že ty záběry jsou parádní. Nicméně nikdy bych si asi nepustil seriál o farmaření a i kdyby jo, nikdy bych se u něj nebavil zatímco se vlastně i něco dovím - a je to skutečně zajímavá sonda do života farmáře. Není to tak, že by jste se váleli smíchy u každé epizody, ale každá je zajímavá a to včetně té, kdy se objeví COVID... sakra, to byla si spoiler, co? ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Clarkson a jeho tým tady předvádí to nejlepší řemeslo. Tahle zemědělská reality show má hloubku, je to napínavé a pro fand Clarksonova humoru i dokonale vtipné a vlastně místy dost dojemné. Asi to nejlepší co jsem v TV viděl od Breaking bad. Trumfnout Top Gear nebo Grand Tour je opravdu slušná práce. A pokud se pletu asi mi to odstěhování se z Prahy na venkov asi leze na mozek :-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody popisuje Jeremy Clarkson svůj den na farmě, jehož součástí je příprava rajčatové omáčky. Během přejezdů autem mezi místy své pracovní náplně pozoruje nad sebou letící helikoptéru. Rovněž si můžeme všimnout, v jaké hodině dne se zrovna Jeremy nachází. Jde o odkaz na podobnou scénu z filmu Mafiáni (1990), ve kterém Henry Hill popisuje svůj pracovní den a rovněž dohlíží na přípravu omáčky k těstovinám. (Komanch)

Reklama

Reklama