Reklama

Reklama

Zvuky spoza lúky

(studentský film)
  • angličtina Sounds Between the Crowns (festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2020, 15 min

Obsahy(1)

Rozverně stylizovaná, v něčem moderní a v něčem naopak tradiční pohádka vypráví o talentovaném hudebníkovi. Ten je vypovězen z královského města a stráže mu zničí jeho drahocenný hudební nástroj. Princeznu totiž nadchla jeho hudební produkce, ale zklamal ji hudebníkův vzhled. Všechno se nicméně může ještě změnit. (Anifilm)

Recenze (4)

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Druhý film, který jsem od Filipa Diviaka viděl, je mnohem lepší, než ten o trpaslíkovi, jenž se slunil. Hudebníkovi bych ale doporučil, aby si s princeznou raději nic nezačínal a našel si obyčejnou slušnou holku. Nevěřím ani za mák té závěrečné princeznině proměně. Lidé totiž nezmění tak radikálně ze dne na den svoji povahu. Bohužel ani kvůli krásné hudbě. ()

Reklama

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Nádherný počin, ktorý mi dodal obrovskú vieru v budúcnosť slovenského animovaného filmu. Čo má ohromilo ešte viac ako fantastický audiovizuál, ktorý samotný je na svetovej úrovni, bol jeho dômyselne napísaný scenár plný malých detialov, humoru a srdca. Filip Diviak, máš nového fanúšika, ktorý bude pozorne sledovať tvoju budúcu tvorbu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama