Úžasná kamera, báječné obsazení (Ella Raines je kromobyčejně sympatická) a celkově ohromně zábavný hitchcockovský thriller. Na Siodmaka si taky ještě posvítím. 90%(29.12.2009)
Z nějakého záhadného důvodu ke každému Siodmakovu filmu přistupuju s obavami, že se mi nebude líbit. A nakonec se pokaždé ukáže, že počáteční rozpaky byly naprosto zbytečné. Phantom Lady je výborný "ženský noir", který vyniká prací s kamerou a svícením, je velice přesně obsazený a ačkoliv v druhé půlce trochu ztrácí dech, závěr všechno napraví. A tipoval bych, že Truffautův poslední film Konečně neděle není ani tak poctou Hitchcockovi jako právě Siodmakovi.(7.2.2008)
No, docela zajímavě rozehraná zápletka, ale nedá se říct, že by mě to nějak zvlášť bavilo. A rozuzlení, které divák půlku filmu tuší mě docela zklamalo. 3,5(8.6.2010)
Obyčejně bych si vystačil i s menším hodnocením, protože zvládnutý vizuál není u film-noiru vše, ale originální tah, obsazení ženy do hlavní role typického "soukromého očka", mě donutil hodnotit výše. Slabá zápletka, nulové napětí a především nezajímavý závěr spolu s pointou bohužel celý film srážejí.(16.5.2010)