foto

Elisha Cook Jr.

  • nar. 26.12.1903
    San Francisco, California, USA
  • zem. 18.5.1995 (91 let)
    Big Pine, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1986 Alf (TV seriál)
1982 Hammett
Terror at Alcatraz (TV film)
1981 Harry's War
Leave 'em Laughing (TV film)
1980 Carny
Magnum (TV seriál)
Tom Horn
1979 Salem's Lot (TV film)
Šampion
1977 Šílený býk (TV film)
1976 Nedokončená novela
1975 Black Bird, The
Starsky a Hutch (TV seriál)
Winterhawk
1973 Modrá Electra Glide
Pat Garrett a Billy Kid
Vládce severní dráhy
1972 Blacula
Scarecrow, The (TV film)
Velká Northfieldská loupež
1970 El Condor
Movie Murderer, The (TV film)
Night Chase (TV film)
1969 Cry for Poor Wally
Ostře sledovaná banka
1968 Rosemary má děťátko
1966 McNab's Lab (TV film)
Star Trek (TV seriál)
1964 Blood on the Arrow
Destry (TV seriál)
Glass Cage, The
1963 Black Zoo
Johnny Cool
Strašidelný palác
1961 Křivák
1960 College Confidential
Young Juggler, The (TV film)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dům hrůzy
Jeden den muže mimo zákon
1957 Baby Face Nelson
Chicago Confidential
Plunder Road
The Lonely Man
Voodoo Island
1956 Accused of Murder
Zabíjení
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Indiánský bojovník
Trial
1954 Drum Beat
Outlaw's Daughter
1953 Shane
Thunder Over the Plains
1952 Klepáním se neobtěžuj
1951 Behave Yourself!
1949 Flaxy Martin
The Great Gatsby
1947 Born to Kill
Fall Guy
Gangster, The
The Long Night
1946 Blonde Alibi
Cinderella Jones
Falcon's Alibi, The
Hluboký spánek
Joe Palooka, Champ
Two Smart People
1945 Dillinger
Why Girls Leave Home
1944 Dark Mountain
Dark Waters
Phantom Lady
Up in Arms
1942 A Gentleman at Heart
Čáry máry nebožtík
Manila Calling
Sleepytime Gal
Wildcat
1941 Četař York
Gangsterská nevěsta
Hellzapoppin
I Wake Up Screaming
Love Crazy
Maltézský sokol
Man at Large
1940 He Married His Wife
Public Deb No. 1
Stranger on the Third Floor
Tin Pan Alley
1939 Grand Jury Secrets
1938 My Lucky Star
Newsboys' Home
Ponorky hrozí
Three Blind Mice
1937 Breezing Home
Danger - Love at Work
Jeho pravá ruka
Life Begins in College
The Devil Is Driving
They Won't Forget
Veřejný ženich
Vítězný běh
1936 Pigskin Parade
Two in a Crowd
1931 Honor Among Lovers

Dokumentární

1987 Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
1964 The Big Parade of Comedy - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace