Reklama

Reklama

Čilé týny a horké džíny

(neoficiální název)
  • Itálie La liceale (více)

Když vás ve škole vyvolají nepřipraveného, požádejte o pomoc Loredanu! Ať už je zrovna hodina literatury nebo třeba dějepisu, při pohledu na její rozevírající se stehna hned každý profesor zapomene otázku, začne koktat a studenta s výbornou pustí. Takhle to jde den za dnem, dokud se na prahu III. L neobjeví nový žák, americký vystěhovalec Gianni. Bude on tvým prvním, Loredano? (dopitak)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Gloria Guida jako nadržená studentka a její trampoty v italském erotickém filmu z roku 1975, který mi stylem evokoval Fantozziho komedie, které jsou neskutečně střeštěné, ale není tam nic k zasmání. Dvě hvězdy za krásnou hlavní představitelku, protože jinak je ten film naprosto o ničem. Přesto mne tento typ filmů donutit se zamyslet se jaký druh filmů se točily v sedmdesátkách v normalizačním Československu a jaké se točili na západě. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Může být něco sladšího, než Gloria Guida chodídí zásadně na vostro v polorozhalené košili? Ano, Gloria Guida chodící zásadně na vostro v nezapínatelné tunice. Co na tom, že si ji vypůjčila od Ilony "Ciccioliny" Staller, která tehdy taky neměla co skrývat. Naštěstí! Protože na druhou stranu nemůže být nic blbějšího, než je tenhle film (já vím, bohužel může, ale tak aspoň pro tentokrát). Čekejte humor na úrovni mixu Fantozziho a nových komedií Zdeňka Trošky. Nečekejte nic víc. Ale koukat se na holky dá, i s tou přiblblou dokolečka hrající nasládlou hudbou. Doba, kdy všichni pornoherci povinně nosili kníry, asi na principu suchýho zipu... ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama