Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Potkali se u Kolína (S01E01)

(epizoda)
  • angličtina How They Met at Kolin

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové jsou plyšové loutky, konkrétně dva mědvědi. Ten větší a chytřejší si říká Velký Medvěd, a ten menší a roztomilejší se jmenuje Malý Medvěd. Vystupují zde i jiné postavičky a všechny mají tu schopnost, že se dokáží proměnit od auta přes semafor až po míč nebo houkací kačenku. Koho že naši dva plyšoví medvědi na cestě potkali? Například ubrečený klobouk, zakletou princeznu, proradného kozla Breburdu a samozřejmě mnoho dalších. (Džejkop)

(více)

Recenze (165)

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám skvěle vytěžené vzpomínky na dětství se starším bratrem. Malej a velkej a jejich hravý svět, kde je možné úplně všechno mě dostali hned napoprvé jako malého kloučka natahujícím krk nad hlavy přede mnou v našem dávno zaniklém kině Svět a fascinují mě stále. Díky pane Pojare za tuhle kouzelnou vzpomínku na dětství. ()

Marv 

všechny recenze uživatele

Ve svých 22letech jsem se známým dobrovolně nabídl, že jim pohlídám jejich neskutečnýho fracka, jen proto že měli doma tuhle geniální záležitost a odmítali mi ji pujčit. A stálo to za to, dva plyšoví medvědi, proti kterým jsou transformers hadr, jeden malej, pitomoučkej a dobrosrdečnej, druhej větší, vypečenej hajzlík, kteří se neustále oslovují "pane". Výborný humor a perfektní animace kterou skvěle doplňuje hudba a naprosto geniální dabing. Copak jde tohle nemilovat? ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tuhle medvědí taškařici zbožňuji! Něco tak absurdního, a zároveň vystihujícího se mezi dětskými seriály vůbec nevidí. Děti to milují právě proto, že jim to nevnucuje žádné klasicky dětské témata. Dějí se tam různé věci, které nemají logické odůvodnění, prostě jsou to nápady které si ani člověk nedokáže představit. A má to skvělé dialogy a hlášky. Takové pěkně střelené. A děti to zbožňují, už několik generací. Takže se myslím že je to právě pro tyto důvody, je to jeden z nejlepších animovaných seriálů, jaké kdy v Česku vznikly. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vy jste ale vypečenej sprosťák, pane paascho. Že oni vám v dětství brali hračky, viďte..? Jedni se rozplývají nad kultovností a genialitou, druzí mají sto chutí vzít provaz a jít se pověsit na půdu. Mě to až na protivný hlas vypravěče nechává zcela chladným - asi to bude tím, že už jsem dost daleko vod Kolína. Zlatý Krteček.. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem tak nějak čekal více (já vím, rozebírám tady čtrnáctiminutový večerniček). Je to hravé, je to starosvětské, první polovina mne moc nebavila, v druhé jsem měl problém s tím depresivním vyzněním. Velký medvěd Malého využívá a ten si nechá na hlavu srát jen proto, že žádné jiné kamarády nemá. To je příběh pro děti? 70% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama